Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Aż z ciekawości sprawdziłem i antyk 1ds mk2 już lepiej wypada(3200+1ev, 1/80 2.8 ): <klik>
    Wow, dobrze, że w 7D naprawili banding - mimo wszystko dsII wymiata.

A550 vs. D700 - to jakieś żarty ten link, nawet Niedźwiedź pisał, że woli swoje D3 od 5D bo ma piękne (używalne) 6400, ja mam ten próg jeszcze bardziej odjechany

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    @ gietrzy: debilny chwyt jest tylko w zupelnym entrylevel. A5x0 maja normalny, a tez sa cropami.
    Tak, ale sklepy kupują od Sony PL za swoje a jak ten towar schodzi zapytaj się tych, którzy płacą za ten... uchwyt.
    Sony b. dużo straci jak straci sympatię właścicieli sklepów foto, Martyna (respect!), dominik i tompac sprawy nie załatwią.

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    @ akustyk: obejrzyj sobie fotki z A550. Nie dali tam idiotycznego 18mega i obraz nawet na wysokich iso jest bardzo dobry, bez kolorowych plam.
    Idiotyczny sensor 18 MPx? Chyba wrzucę tego cropa z 17-55, 12800, 1/10, oczywiście otwarty. Tak jak pisałem w wątku o 7D - ten sensor wyznacza kierunek rozwoju konkurencyjnych sensorów do 2012 włącznie.

Kolorowe plamy? Tak są na 12800 zdecydowanie rzadsze niż chociażby na 6400 w 50D. Oczywiście w 1:1 na 18 MPx, na odbitkach njiet. Tylko widzisz w Canonie zostaje mi marchewka, za którą od kilku lat goni Sony a marchewka nazywa się detal/szczegół, którego chyba nie zaprzeczysz ?! na kropie Michu_Pentax po prostu ni ma.
    Ale dosyć tego, wszyscy tu kibicujemy Sonówce, bo tylko Sony/Nikon/Pentax (jak pisze nawet canonrumors) gwarantuje ruch w ef-s także ja chcę ef-s 20/1.8!!!
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 02-12-2009 o 08:46
    the silence is deafening

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów