Teraz księgowi i marketing Canona liczą ile można dołożyć do ceny 7d po premierze sony:-)
Teraz księgowi i marketing Canona liczą ile można dołożyć do ceny 7d po premierze sony:-)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ten sprzet, poza osobami utopionymi w mocowaniu Minolty, zdecydowanie
nie powoduje trzesienia ziemii. jesli nawet naduzywana do wycierania przez
Sony tylka etykietka Zeiss nie zmienia mydla i niedostatecznej jakosci
wynikowej obrazu...
to sie niestety i tak sprzeda, bo to czego Sony nie wlozylo w R&D wyda
z kilkukrotna nawiazka w dziale marketingu... ale Canon, niestety, moze
to olac wysokim lukiem, bo przy technologii matryc na poziomie 20D
(4-letniej, de facto) moze dzis wypuscic 21Mpix, ktore przy ISO 1600
beda lepiej wygladac niz ta Alfa 900 jest w ogole w stanie wyprodukowac...
Najweselej będzie jak się "highest res in class" zdeaktualizuje po kilku dniach...
Czy po to były w reklamach bańki mydlane, by teraz pękły, zostawiwszy mydło? - zapytam melodramatycznie.
Nie będzie w tym roku "nowej piątki z górniejszej półki" - dodam równie płaczliwie...
Ceny deesów nie spadną? - to już nieskrywana schadenfreude![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Czepiacie sięProfesjonalny, surowy wygląd - jest, największa liczba pikseli - jest, stabilizacja_matrycy_FF_której_nikt_wcześniej_ni e_widział - jest
Do tego rewelacyjny jak na FF stosunek cena/mpix i wielkie zdjęcie na co drugim bilbordzie... to się nie może nie sprzedać
![]()
Studyjne body bez ISO 100 ? Kogo oni chcą przyciągnąć do tego body? Powariowali. Zaczynam się bać o D3x.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-09-2008 o 16:14
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner