Strona 39 z 163 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Domyślnie

ostatnio i moj 5d jakos nie chce juz zdjec robic
    tyle super wypasionych puszek stoi w gablotach, ze juz z 5d dobrych zdjec nie bedzie

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwanonno1 Zobacz posta
    trampek czyzbys mial juz dość swojego 5d
    nie oczywiscie ze nie .nawet bardziej. nie moge wyjsci z podziwu dla tej puszki w polaczeniu z Lkami. Zakladam sie o duze pieniadze ze sony ze swoimi zaisami nie da takich kolorow:

Ostatnio edytowane przez trampek ; 31-01-2008 o 22:22
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Sony dało czadu na tym PMA. Jak ktoś miał wątpliwości co do tego kto na tym rynku chce walczyć z najmocniejszymi to już ich nie ma.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ta zapowiedz sony jest gwarancja tego ze teraz cena 5d bedzie leciec łeb na szyje...canon tak naprawde nie ma już nic do zyskania za to duuużo do stracenia

Nikon oczywiście też się włączy do tej walki bo już nie ma innego wyboru...pewnie liczył ze jeszcze z rok spokoju będzie

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Sony dało czadu na tym PMA. Jak ktoś miał wątpliwości co do tego kto na tym rynku chce walczyć z najmocniejszymi to już ich nie ma.
    i bardzo dobrze; mam nadzieję, że canon i nikon odczują to w swoich bilansach i wezmą się do roboty. wygląda na to, że największy problem będzie miał w przyszłości nikon. sony, pentax (Samsung) i Canon mają kupe kasy a nikon....

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

daja rade chlopaki. na prawde godne podziwu tempo i determinacja we wprowadzaniu sprzetu, ktory ma sporo ciekawych udogodnien.

z tym detronizowaniem Panow Markow i Pan eL to moze nie tak od razu, ale na pewno jest to interesujacy i wart grzechu sprzet.

teraz pan Canon moglby troche ruszyc d* i przestac serwowac odgrzewane kotlety. konkurencja juz ma dobre matryce, teraz pora, zeby Canon sie wzial za korpusy...
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    (....)wygląda na to, że największy problem będzie miał w przyszłości nikon. sony, pentax (Samsung) i Canon mają kupe kasy a nikon....
    Dzięki Bogu to nie nasze zmartwienie.

To że Sony idzie do przodu wynika też z tego, że ten system prwawie umarł i muszą to nadrobić. Pamiętajmy że był czasy kiedy Minolta była pierwsza na rynku (jeśli chodzi o sprzedaż).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    wygląda na to, że największy problem będzie miał w przyszłości nikon. sony, pentax (Samsung) i Canon mają kupe kasy a nikon....
    a nikon bedzie musiał robic po prostu najlepsze aparaty ;-)
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta

To że Sony idzie do przodu wynika też z tego, że ten system prwawie umarł i muszą to nadrobić. Pamiętajmy że był czasy kiedy Minolta była pierwsza na rynku (jeśli chodzi o sprzedaż).
    tak, było 5 firm - C, N, M, P, O no i jeszcze Leica i wszyscy jakoś współistnieli.
    ja rozumiem ciągoty do dominacji canona, ale jak widac to wcale firmie na dobre nie wyszło, bo spoczeła trochę na laurach (5D). A tu nie tylko D3 nikona, ale i Sony chce FF i to 24 MP, Pentax pokazał coś fajnego+szkła - zdaje się, że monopolu C nie będzie. I chyba to dobrze? I dla nowych body i dla cen.
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    a nikon bedzie musiał robic po prostu najlepsze aparaty ;-)
    no faktycznie zrobił; to ostatnie cudo sie chyba d60 nazywa? :-)

vg1
    Guest

Domyślnie

nie wiem czy było?

+ A900 jeszcze

Strona 39 z 163 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów