Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Te kamery sony zwykle dozbraja sie szklami Canona, takimi z zielonym paskiem
    Chyba zartujesz??
    czesc.Ch
    Analog ma "dusze".

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Chyba zartujesz??
    czesc.Ch
    W temacie kamer to słowo "najlepsze" nie istnieje. Jest kilku równorzędnych producentów kamer. Sony ma olbrzymi rynek i technologie ale dziady też robią 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Chyba zartujesz??
    Chyba nie... "Zajsa" sie spodziewales?

Daleko nie szukajac... B&H > Professional Video > Production > Camcorders & Cameras > Professional Camcorders > Camcorders (ENG). Aby sobie uproscic... Po lewej kilkamy Sony a po prawej sortujemy po cenie (malejaco)...

Mimo, ze pierwsza na liscie za grubo ponad 40k jest sprzedawana bez obiektywu a na obrazku troche logosow z obiektywu brakuje da sie zauwazyc zielony pasek... Cakiem szybko na tej samej stronie mozna znalezc ten oto obiektyw, ktory jest do niej podpiety.
    Druga z listy na liscie akcesoriow na pierwszym miejscu ma obiektyw Canona.

Dalej nie chce mi sie szukac. Jednak nawet "na ulicach" podczas roznych imprez bardzo duzo (chyba spora wiekszosc) pro kamer sony zawdziecza obraz wlasnie Canon'owi.
    ...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów