Strona 22 z 163 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W Vobisie jest za 4799 z obiektywem.

http://sklep.vobis.pl/oferta/fotogra..._obiektyw.aspx
    Ślubna
    No i niestety N.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

" 3,0-calowy ekran LCD Xtra Fine o rozdzielczości 921 tys. punktów do krytycznej oceny zdjęć "

Myślę że to powinno najbardziej sie spodobać tym którzy są uczuleni na technikalia i co 2 post wysyłają innych do robienia zdięć a nie gadania na necie ....

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No vobis zawsze ma śmieszne opisy

Do tabletpc hp, który nie ma napędu dvd napisali, że można odtwarzać płyty dvd
    Ślubna
    No i niestety N.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Test nowej alfy na fotopolis.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar marcinssdd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Test nowej alfy na fotopolis.
    Było w tym teście kilka błędów które już usunęli ale jest kilka bardzo śmiesznych rzeczy np komentarze na temat stopki lamp błyskowych

Niestety nie mogę tego testu zaliczyć do udanych a udanym na pewno był swego czasu test Kadyszki Pentaxa.

Zablokowany

Domyślnie

"
    Jednak mamy pewne uwagi do gorącej stopki. Jest ona spuścizną po Konice Minolcie i można na nią założyć jedynie lampy i osprzęt z odpowiednią stopką. Doceniamy konsekwencję firmy Sony, która z pewnością cieszy posiadaczy sprzętu z logo Konica Minolta, ale z drugiej strony nie podoba nam się taka stopka. Trzeba liczyć się z zakupem odpowiednich przejściówek, które pozwolą na założenie chociażby nadajnika radiowego służącego do wyzwalania studyjnych lamp błyskowych. Oczywiście w studiu można się też posłużyć kablem synchronizacyjnym, gdyż A700 ma gniazdo synchronizacji, ale każdy, kto pracował z takim kablem wie, jak bardzo jest niewygodny.
    "

Co w tym smiesznego? Jak masz w studio osprzet firm trzecich, to potrzebujesz przejsciowek na stopke minolty.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

jak ktos ma studio i osprzet to raczej stac go tez na przejsciowke.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zibi1970 Zobacz posta
    jak ktos ma studio i osprzet to raczej stac go tez na przejsciowke.
    Tez tak sadze. Ze to akurat w ogole nie jest problem. Co nie znaczy, ze nie mozna o tym napisac w tescie.

PS. Wiekszym problemem wydaje sie byc zawodny AF - na 23 aparaty w ankiecie na KKMie 9 ma z tym klopoty...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

z AF nowa alfa raczej nie ma problemu. problemy z AF maja uzytkownicy ktorzy oczekuja cudow. w alfie sa dwa ustawienia AF, wolny - bardzo dokladny i szybi - nieco mniej. kazdy sobie ustawi to co mu pasuje. w canonie tez sie narzeka na celnosc czy ostrosc. zawsze sie znajda niezadowoleni.

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Witam.

Na DPReview pojawił się test nowej Alfy - http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra700/.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Strona 22 z 163 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272122 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów