Strona 20 z 163 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tompac Zobacz posta
    akustyk odniósł się do postwawy pn'a z poprzedniego wcielenia.

mógłbym tu przytoczyc pare 'dowodów' że to pn, ale po co mam mu życie ułatwiac? niby sie stara kamuflować ale ciągle robi to nieudolnie.
    Tompac ten pierwszy cytat to chyba nie bardzo .
    Co do dowodów to nie przytaczaj. Co to zmieni. Jeśli Hazan uzna za słuszne żeby go zbanować to do widzenia.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ale tompac ma racje, bo mi dokladnie o poprzednia (nie zaryzykowalbym stwierdzenia ze pierwsza) reinkarnacje slynnego trolla pn-a chodzilo. powinno sie w archiwum jeszcze zachowac sporo sladow po ewangelii blogoslawionej Minolty 7D. ktora, nic jej nie ujmujac, bo jest/byla calkiem fajna, ale do 10D/20D mogla byc porownywana, ale nie stawiana bezwzglednie i bezapelacyjnie jako wzor i zrodlo wszelkiej swietosci, czy jak to tam szlo...
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No to może lepiej pisać otwartym tekstem, a nie szyfrem. To że coś dla Was jest jasne dla innych być takie nie musi . Dla kogoś kto nie zna rzeczy może być bardzo podejrzaną sprawą, że na forum wchodzi jakiś dziwny gość (bez podtekstu) mieniący się adminem i mówi, że inny użytkownik jest be i trzeba go zbanować, bo jemu coś się tam wydaje. Darujcie ale jest to co najmniej dziwne.

Edit: Z tego chyba wyszło przez przypadek, że ja na pewno nie jestem jednym z wcieleń pn .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany

Domyślnie

My tu sobie gadu, gadu, OT tasiemcowe, Sony Alpha 700 trafia tymczasem powoli do sprzedazy, a informacji o tym, ze wersja sprzedawana bedzie ubozsza od wersji reklamowanej i opisywanej (np. przez Fotopolis) jak nie bylo, tak nie ma.

I to jest w porzadku?

feiran
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc24 Zobacz posta
    My tu sobie gadu, gadu, OT tasiemcowe, Sony Alpha 700 trafia tymczasem powoli do sprzedazy, a informacji o tym, ze wersja sprzedawana bedzie ubozsza od wersji reklamowanej i opisywanej (np. przez Fotopolis) jak nie bylo, tak nie ma.

I to jest w porzadku?
    O jakie elementy ma być zubożona wersja do sprzedaży????

Coś już napisał Awatar tompac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez feiran Zobacz posta
    O jakie elementy ma być zubożona wersja do sprzedaży????
    o matrycę

a tak na serio, zmieni się (a raczej nie zmieni się w stosunku do A100) sposób pracy funkcji eye start, w tej chwili w A100 aby załączyć eye start wystarczył jeden warunek - zasłonięcie czujników przy wizjerze - w A700 wprowadzono drugi (jednoczesny warunek) trzymanie aparatu za uchwyt, daje to jednoznaczny sygnał że aparat jest przy oku a nie na piersi na ten przykład.
    wot cała afera
    innowierca

-----------------------
    www.autofocus.pl
    -----------------------

Zablokowany

Domyślnie

Czujnik w uchwycie wlaczajacy eye start na pewno bedzie dzialal.

Tak sadze, bo aparaty juz sa w sprzedazy, pierwsze osoby juz maja, a nigdzie nie pisze, ze nie mialby dzialac.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie przeceniałbym kwestii tego czujnika. Myślę że Sony też raczej woli nie robić wokół tego zbyt dużo szumu, bo zawsze istnieje obawa, że na aparacie zostanie odium, że coś z nim nie tak i może być niebezpieczny dla zdrowia. To raczej na 100% rozgłos, który by im chwały nie przyniósł.
    Myślę, że wszystkimi siłami będą próbowali zamieść sprawę pod dywan.
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No dobrze, ale co w tym czujniku jest nie tak że EU się tego przyczepiła?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    No dobrze, ale co w tym czujniku jest nie tak że EU się tego przyczepiła?
    Nikiel - zbyt duża zawartość.
    Kapitan Wagner

Strona 20 z 163 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070120 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów