I taki sam canonowy warrior z Ciebie.
Czy to dziwne, że jako użytkownik systemu czytam więcej o sony, wypowiadam się więcej na te tematy? Mam się odzywać tu na forum w dziale lustrzanek cyfrowych o detalach, gdzie w menu jest konkretne pozycja? Takich rzeczy po prostu nie wiem.
Przyjmij w końcu do swojej wiadomości, że posiadanie jakiejś puszki nie jest jednoznaczne z religią.
Charakter obrazu CMOS i CCD akurat ma się nijak do pojęcia "miękki obraz". Zdecydowanie CMOS wydaje się mniej wyraźny (podkreślam słowo "wydaje się") i ile to było dyskusji o tym w czasach gdy nikon miał tylko CCD, a canon tylko CMOS.
W każdym razie to co pisałeś o detalach mija się zupełnie z prawdą, no chyba że oceniasz beznadziejne JPG z A850 czy A900.
Dopiero co jak pokazywałem sample z A900 zmniejszane razem z rozmywaniem to było święte oburzenie, że oszustwo i odszumianie, a teraz sam przyjmujesz tę samą ideologię?
Dodam, że jeszcze pierwszy w szeregu krzyczałeś, że po co tyle Mpix, że komputery niepotrzebnie zapycha itd. Czy po kupnie 7D nagle wszelkie poglądy w temacie Ci się odmieniły? A zaraz będziesz pisał o tym że ktoś jest warriorem bo to i tamto.
Jeśli chodzi Ci o telewizję to ile razy Ci pisałem, że nie mam? Telewizor widzę jak odwiedzam raz na jakiś dłuższy czas rodziców. Wybacz ale nie mam zielonego pojęcia jakie tam są reklamy sonego i ile ich jest oraz na jakich kanałach.
Powiedz czemu tylko reklamy sonego wywołują taką nienawiść? Jedyną jaką widzę to jak mijam fotojokera, mają z tyłu telewizor i tam cośtam wyświetlają. Ale co mnie to obchodzi? Czemu na wszelkich forach tyle komentarzy o tym jak by to jeden z drugim jakiejśtam reklamy nie widział?