Strona 84 z 163 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Po lekturze tego tekstu nasuwa się wniosek, że pisanie porównań sprzętu musi być ogromnie frustrującym zajęciem dla Wielkich Artystów. Po co więc to robić? Pewnie to prometejska misja...

Coś już napisał Awatar gustaff

Domyślnie

śmieszy tytuł ambasador... pamięć przywołuje jakieś teksty o CA... ale nikt jeszcze nie powiedział nic konstruktywnego na temat zdjęć, a to chyba o to chodzi...

Pozdróweczka
    5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Po lekturze tego tekstu nasuwa się wniosek, że pisanie porównań sprzętu musi być ogromnie frustrującym zajęciem dla Wielkich Artystów. Po co więc to robić? Pewnie to prometejska misja...
    Dokładnie. Dla przeciwwagi kolejne bluźnierstwo pana, który ma wszystkie tytuły Canona.
    Pan coś pisze o G9 w kontekście 1DsIII
    http://stepheneastwood.com/tutorials...Processing.htm

Cytat Zamieszczone przez gustaff Zobacz posta
    śmieszy tytuł ambasador... pamięć przywołuje jakieś teksty o CA... ale nikt jeszcze nie powiedział nic konstruktywnego na temat zdjęć, a to chyba o to chodzi...
    140 MB jeden plik -
    Ninik wiedział gdzie pchnąć rawy... no chyba, że foto brokuły jest kopyrajt
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 03-11-2008 o 10:24

Domyślnie

Czekam na porównanie Sony z nowym standardem jaki robi się w MF czyli przedział 50-60 MP

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

jezu ludzie... wezcie sie czyms innym zajmijcie. nie kupicie tego Playstation tak czy siak ani tez nie przekonanie nikogo do jego niekupienia. Bonecki ma swoja opinie. niektorzy sie z zgadzaja inni nie, i mniej (najczesciej) lub bardziej (czasem) merytorycznie kontrargumentuja. na koniec facet odpowiada na takie zarzuty absolutnie niemerytorycznym wylewaniem zalow i babskim biciem torebka i wyzywaniem. z czego wniosek jest prosty, ze ma swoje zdanie i go nie zmieni.

to warto na to zycie marnowac?
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No jak to się mówi na Podhalu - "chłopu gula skocyła" .
    Facet się zachowuje nieprofesjonalnie. Takie publiczne wylewanie rozpaczy jak to ktoś śmiał mieć inne zdanie i obrzucanie wyzwiskami oponentów świadczy o braku argumentów o niczym więcej. Tak wygląda bezradność człowieka który próbuje udowodnić światu jedynie słuszną tezę. Ja się powoli zastanawiam czy on bardziej nie psuje wizerunku firmy niż jako "ambasador" go poprawia. Szczególnie wśród zawodowców.

gustaff - w kwestii zdjęć. Kilka osób np. czornyj, sailor powiedzieli dużo "konstruktywnego" na forum Nikona tylko im wątek zamknęli - jak zwykle zresztą .

akustyk - pewnie w ogóle siedząc tutaj poniekąd tracimy czas - ja sobie z tego sprawę zdaję - ale cóż ręka świerzbi .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 03-11-2008 o 13:57
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar gustaff

Domyślnie

to muszę wskoczyć na nikona bo mówienie sloganów na poziomie - sony daje kolorowe kolory... - jakoś to do mnie nie trafia i mało ma wspólnego z a-900 Fociłem tym aparatem i mam wyrobione zdanie na jego temat. Bonecki moim zdaniem wkurza się po prostu właśnie na tych ludzi, którzy nie patrzą na obraz jako taki ale posługują się wyświechtanymi stereotypami... szczególnie wygłaszanymi przez osoby, które nawet jednej foty nie zrobiły a-900 czy też a-700 Chłop ma wiele racji, a że się wścieka... cóż... niektórzy z nas wściekaja się jeszcze bardziej, że np w nowym 5D zrobili stary AF

Pozdróweczka
    5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A ja uważam że w ogóle nie ma racji. Jeśli by był tej klasy profesjonalistą na jakiego się lansuje to zrobiłby co do niego należy i koniec. Każdy ma prawo do wyciągania własnych wniosków - słusznych bardziej bądź mniej i nic Panu Bonieckiemu do tego.
    Wiesz ja uważam że jak ktoś jest przekonany o tym, że coś zrobił 100% dobrze i nie ma żadnych zarzutów wobec własnego sumienia pod tym względem to nie ma też powodów do udowadniania światu czegokolwiek.
    Jakoś nie widzę żeby Laforet biegał po forach i wypisywał na portalach internetowych jacy to użytkownicy są niedouczeni i nieobyci, bo nie mogą dojrzeć tej wyjątkowości jego dzieła. To samo Reichmann który przecież popełnił jeszcze większe świętokradztwo, bo prównał z H - G .

....szczególnie wygłaszanymi przez osoby, które nawet jednej foty nie zrobiły a-900 czy też a-700
    To dla kogo był ten test? To jak ktoś nie zrobił ani jednej foty A900 to już nie ma prawa wypowiedzieć się o swoich zastrzeżeniach? A co z tymi co nie dotknęli nawet nigdy w życiu Hassia? Tą drogą idąc to ten test jest dla nikogo.

BTW: i cały czas podkreślam - mam dużą sympatię do systemu Alfa do puszki A900 - i nawet Pan B. nie jeste w stanie tego zepsuć
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    gustaff - w kwestii zdjęć. Kilka osób np. czornyj, sailor powiedzieli dużo "konstruktywnego" na forum Nikona tylko im wątek zamknęli - jak zwykle zresztą .
    cos mi tu nie gra... przeciez jeden i drugi to moderatorzy. to oni tam zamykaja, a nie im zamykaja

a watek tamten przegladalem... zdecydowanie dobrze sie stalo, ze zostal zamkniety, bo pewien poziom bezsensu dyskusji, w sytuacji, w ktorej zadna ze stron nie da sie przekonac, zostal z okladem przekroczony.
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    cos mi tu nie gra... przeciez jeden i drugi to moderatorzy. to oni tam zamykaja, a nie im zamykaja

a watek tamten przegladalem... zdecydowanie dobrze sie stalo, ze zostal zamkniety, bo pewien poziom bezsensu dyskusji, w sytuacji, w ktorej zadna ze stron nie da sie przekonac, zostal z okladem przekroczony.
    Sailor - modem - od kiedy ?
    Co do bezsensu dyskusji to niektórzy tam pisali całkiem z sensem - fakt że nieliczni .
    Kapitan Wagner

Strona 84 z 163 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694134 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów