Strona 109 z 163 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 081 do 1 090 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Tak się kończy sytuacja, gdy ma się w ofercie więcej puszek, niż słoików...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Coś mi się widzi, ze Nikona już dawno przekonało. A ostatnio przekonała się też o tym Leica.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Coś mi się widzi, ze Nikona już dawno przekonało. A ostatnio przekonała się też o tym Leica.
    Tylko co z tego dla nas wynika. Dalej na rynku dSLR Canonowi i Nikonowi brakuje godnych przeciwników.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Tak się kończy sytuacja, gdy ma się w ofercie więcej puszek, niż słoików...
    Akurat w systemie jest wiele świetnych obiektywów. Tylko, że dosyć drogich i nie dla polskiego przeciętnego amatora.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Akurat w systemie jest wiele świetnych obiektywów. Tylko, że dosyć drogich i nie dla polskiego przeciętnego amatora.
    Z tym polskim to za bardzo nie wyskakuj, bo wyniki sprzedaży Amazon USA i Amazon Japan mówią same za siebie a Polski nie dotyczą...

By pozostać w temacie wątku: teraz także Sony ma swojego twardziela TX5, z sensorem BSI.

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

A co mają wyniki sprzedaży na Amazon do zasobności portfela polskiego amatora?

Domyślnie

A co ma chudy portfel polskiego amatora do globalnej sprzedaż szkieł i korpusów Sony?

Założę się, że roczna sprzedaż szkieł Sony w Polsce jest na poziomie max 2-u tygodniowej sprzedaży przez Amazon.

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CzłowiekZ Zobacz posta
    A co ma chudy portfel polskiego amatora do globalnej sprzedaż szkieł i korpusów Sony?

Założę się, że roczna sprzedaż szkieł Sony w Polsce jest na poziomie max 2-u tygodniowej sprzedaży przez Amazon.
    Gdybyś uważniej przyczytał posty na tej stronie, to byś wiedział, że pisałem to w nawiązaniu do stwierdzenia, że w systemie Sony jest więcej korpusów niż obiektywów.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

A co ma zasobności portfela polskiego amatora do takiej a nie innej (przypomnę ci: większej) oferty puszek, niż słoików?

Generalnie to MI już nie musisz odpowiadać. Chciałeś imho słabą (w stosunku do nakładów na marketing) sprzedaż systemu Alpha przerzucić na sytuację finansową w kraju... wyszło jak widać. Nie tylko maciek (i ja) czy mówiąc wprost polscy amatorzy fotografii nie rozumiemy oferty korpusów Sony, piszą o tym i na Zachodzie, gdzie jest więcej Dularów czy EURO.

Jakby cię denerwowało co piszę proszę wrzuć mnie do ignore list

/off

Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

To świetnie, że wiesz lepiej ode mnie co chciałem a czego nie chciałem.
    Interesujący poziom retoryki.

Dodam jeszcze jedno: większość amatorów/początkujących zatrzymuje się na zestawie korpus+kit(y). A najwięcej lamentu o braki na tej półce podnoszą profi lub osoby, które o sprzęcie Sony ma pojęcie o tyle, że widziało go w MM lub FJ.

Mnie też możesz dodać do ignorowanych.
    Ostatnio edytowane przez MC_ ; 18-02-2010 o 10:27

Strona 109 z 163 PierwszyPierwszy ... 95999107108109110111119159 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów