nice
ale jak widać grunt to dobra fota
a później można latami coś*korygować, zmieniać, bawić się*w ps.
apropo, muszę się*dowiedzieć co z moją książką odnośnie ps, już*idzie chyba miesiąc.
nice
ale jak widać grunt to dobra fota
a później można latami coś*korygować, zmieniać, bawić się*w ps.
apropo, muszę się*dowiedzieć co z moją książką odnośnie ps, już*idzie chyba miesiąc.
Pkt 8 regulaminu forum
już*pogoniłem www.ksiegarnia.com.pl
Jeżeli nie zgodzą się*na moje warunki...
oo
właśnie maila dostałem, że wczoraj wysłali UPSem.
Nie mam konta na paypaluAle przelew zagraniczny nie jest zły
Jak będziesz chciał się*kiedyś pozbyć swojej 70-200/2.8, to możemy zrobić*małą transakcję
Już*myślę o wymianie mojej 70-200/4, bo cena leci łeb na szyję, a nie chce dużo dopłacać.
Pkt 8 regulaminu forum
Ostatnio staram się to robić niezmiernie rzadko ... ludziska tego nie lubią jak cholera, szczególnie jak poprawia się fotki w ich galeriach
ale w wczoraj miałem kilka szklaneczek Whiskey w czubie i mnie poniosło - sorry.
Adam jak chcesz to skasuje fotkę ...
daj znać na priv ...
pozdrawiam
nie ma sprawy! przecież przez to ja też się*uczęKsiążka doszła - jest niesamowita
500stron o photoshopie
Warta każdej złotówki
![]()
Pkt 8 regulaminu forum
z pewną dozą nieśmiałości przedstawiam nowe fotki. Taka mała przyjacielska sesja. Na pewno można jeszcze więcej z Tych zdjęć wyciągnąć, ale jest to co jest. Po raz pierwszy używałem 50mm (1.8) - pożyczony (a raczej zamieniony na chwilę za 70-200) - i ja byłem wniebowzięty i Ona![]()
Już powoli zbieram kaske na 50/1.4. I tutaj mam pytanie, czy w 206 i 207 trafiłem w oko? Bo na bank celowałem i mignęło czerwone na oku, a chyba jest mgiełka...
Jeszcze może przeszkadzać to przepalenie na 207, ale mi się podoba
201
202
203
204
205
206
207
208
Pkt 8 regulaminu forum
Adi, jak na mojego wydaje sie 206 i 207 trafione na oczy. Potwierdzam.
Same zdjecia powyzej slodziutkie :P
Adam muszę napisać że zaczynasz robić użytek se swego sprzętu ...
gratuluje super fotek !!!
dobra wróżba na przyszłość, jak będziesz miał trzydziestkę ... to zatrzęsiesz światem fotograficznym
wszystkie fajne ale moja ulubiona 207!!!
ps zlikwiduj dziewczynom podkowy pod oczami - znajdziesz prosty trick u Kelby'ego - i będzie super git, przydało by się tylko małe wyostrzenie do sieć
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 12-11-2007 o 08:24