Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 222

Wątek: [Adam Kasprzak] adamkasprzak.com

Domyślnie

Więc...
    jakiś miesiąc temu zostałem poproszony przez BTJ (Baltic Transport Jornal) o zdjęcie kontenera Pojechałem do portu, popstrykałem, wysłałem. Niedawno dowiedziałem się, że zdjęcie trafiło na okładkę

Niedługo też ukażą się*PODRÓŻE z moją relacją (no i oczywiście zdjęciami) z wyprawy na Nordkapp, ale o tym innym razem.
    Pozdrawiam
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Gratulacje Widze ze jakis wysyp dzisiaj - mungo w 'Logo', Ty w 'BT'
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Młodzi górą Tak się*śmieję, a jakiś dziadek mi podpieprzył*studniówkę, bo zaoferował się po kosztach :/
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

OOO! No widzę, że nie tylko ja! Widzę, że zmiana pokoleniowa nadciąga. Starzy wyjadacze strzeżcie się! Gratuluję!
    Tak między nami - Macowcy wymiatają
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

AA jak dzisiaj obrabiałem swoje rawy w ispocie na MacuPro (30"). Praca ze swoimi zdjęciami na takim sprzęcie to sama przyjemność
    Pkt 8 regulaminu forum

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

"7:00-9:00 UCZYĆ SIĘ" - to mnie rozśmieszyło udało się?

Domyślnie

to był plan przed dzisiejszym egzaminem W sumie nie wiem, raczej powinno być ok. 60% niezły hardcore był..
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

pisałeś w galerii [mungo]"

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    gratulacje! wiem jaka to frajda mieć zwoje zdjęcia w gazecie niestety stawki są*głodowe....
    to ile zapłacili ci za cała stronę ?

ja za zdjęcie do Laguna Art Magazine (na 51 stronie) wielkości 1.5 cala na 2 cale wziąłem $300 jak to się ma do cen w Polsce/Europie?

Domyślnie

1.5 cala na 2 cale na 51str.? - 300$ (~700zł)?!?!
    No to na nas tak obcinają, że mała bania - mi dali 150zł*za okładkę. Ale i tak jestem wdzięczny, bo sami się*spytali, czy nie chciałbym zrobić zdjęcia... i obiecują przyszłą współpracę
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    AA jak dzisiaj obrabiałem swoje rawy w ispocie na MacuPro (30"). Praca ze swoimi zdjęciami na takim sprzęcie to sama przyjemność
    No na MacPro wiadomo, że czysta przyjemność[coś o tym wiem], tylko monitor mam słaby, bo staruchny CRT niezdatny do wykalibrowania Ale niedługo szykuję się zmiana na jakiegoś LCD. 150 zł za jedną fotę? Ja bym nie narzekał.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów