na szczęście nie wszyscy fotografowani są fotografami i profesjonalnymi modelkami. Pozatym wydruki na papierze STRASZNIE się różnią od tych oglądanych na monitorach (nie mówię o tych profesjonalnych monitorach za kupe kasy).
na szczęście nie wszyscy fotografowani są fotografami i profesjonalnymi modelkami. Pozatym wydruki na papierze STRASZNIE się różnią od tych oglądanych na monitorach (nie mówię o tych profesjonalnych monitorach za kupe kasy).
Pkt 8 regulaminu forum
Tych na wydrukach nie widziałem, natomiast te na monitorze są nieostre i nie ma to również nic wspólnego z tym kogo się fotografuje.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
szkoda że na 1,2,3 brak ostrości, 2- gdyby było ostre i mniej ciasne było by świetne
Pkt 8 regulaminu forum
na temat tych pierwszych to sie zgadzam ze wczesniejszymi wypowiedziami ale to ostatnie to mi wcale nie podchodzi, wycialbym tego goscia z lewej albo pokazal ich obu inaczej, a tak to jakos tak nieciekawie to wyglada
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
Moja siostra - strasznie niecierpliwa, ten rzemyk zobaczyłem dopiero przy obróbce - mi troche przeszkadza
Pkt 8 regulaminu forum
Bardzo fajne, sporo zasługi modelki.
Mam uwagę do ustawienia ostrości: czoło jak czoło, ale brew powinna być cała ostra nie tylko z tyłu, i chyba tak samo (?) nos. Bo wygląda trochę nienaturalnie.
Pozdr
PM