Ja się do klimatu nie chce za bardzo dokładać, bo i po co...
Mogę jedynie napisać, że ja bym tą foteczkę skadrował po przekątnej - jako przekątna oś młodych, i myślę że było by (jak dla mnie i pewnie dla klientów też) i dynamicznie i harmonijnie... A jeśli chodzi o obróbkę to przypomina mi to nieco obróbkę kaliny - sprane kontrasty i wyprane barwy. Taka stylizacja ma z pewnością swoich zwolenników - ja do nich niestety nie należę - cholernie mi się kojarzą ze zżółkłymi kolorowymi fotami na kiepskiej jakości papierze zrobionymi zawsze hiperfokalną małpką sprzed 15 latAle to tylko moje odczucie i jeszcze raz podkreślam - niektórzy tak widzą stylizację fot i mają do tego prawo.
Co do ferrari to poza pierwszą fotką (lewe ujęcie) to jak dla mnie przerost formy nad treścią , lub też użycie środków artystycznych które tak na prawdę nic mi nie powiedziały i do niczego nie doprowadziły moich oczu. Czarno-białe przestylizowane jak na mój gust. Nie łapię przekazu tych fot, i tym samym zastanawiam się czy autor chciał coś przekazać, czy tylko pokazać płytką GO.. Ale to takie spostrzeżonko tylko - za cienki jestem w uszach żeby krytykować i mówić to dobre to złe.. do mnie po prostu nie trafiają...