Oby dwa zdjęcia dobrze kadrowane, to po stronie B bardzo fajne i wiele emocji, podoba się, ale same wywołanie rawu kuleje. Znowu dwa zdjęcia w innej tonacji.
Oby dwa zdjęcia dobrze kadrowane, to po stronie B bardzo fajne i wiele emocji, podoba się, ale same wywołanie rawu kuleje. Znowu dwa zdjęcia w innej tonacji.
ale one nie mają być w jednej tonacji, przecież*nie lecę*z wszystkimi zdjęciami na 1 kopyto...
Pkt 8 regulaminu forum
Oryginał bardzo słaby. Pasowało by zadbać o tło jak i również o dobre światło.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak, ale jak robisz dyptyk to pasowało by, a na jednym masz twarz czerwoną, a na drugim żółtą
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 07-07-2008 o 22:51 Powód: Automerged Doublepost
następnym razem zadbam o piękne, czyste i niebieskie niebo.
Pkt 8 regulaminu forum
jak dla mnie kadrowanie dobre, ale kolorystyka mi nie pasuje, wygląda jakby słonce spaliło do końca tą całą zieleń...
Oj kolego, pokaż swoje zdjęcia, bo jedziesz po Adamie jak po łysym koniu. Argument z tłem w plenerze, gdzie o wielu sprawach decyduje spontan (sam rzadko robię ślubniaki, ale nie przesuwam młodych co chwila, żeby tylko mieć ładniejsze tło). Idąc twoim tokiem myślenia trzeba ich sfocić byle gdzie i wkleić niebo w PS-ie. Dla mnie ważniejszy od takiej reżyserii jest autentyzm chwili. Oba ślubniaki są dynamiczne i jako takie spełniają moje kryteria jakości w ocenie ,,dobry''. Obróbka PS to już inna kwestia, każdemu wg potrzeb.
I vice versa Vitez.
3 razy V wyszło, no proszę.
Vitez mam prośbę. Nie wypowiadaj w niczyim kierunku tez z gatunku ,,żałosne''. Cóż uprawnia cię do oceniania w taki, dość jednak arogancki sposób, poglądów innych ludzi? Sodówa? Tylko na jakiej podstawie, bo nie rozumiem.