Strona 20 z 23 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 222

Wątek: [Adam Kasprzak] adamkasprzak.com

Domyślnie

Wyciętą część posta wydzieliłam tutaj: http://www.canon-board.info/showthre...696#post494696
    MacGyver

1501

1502
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony

Domyślnie

Fakty sa nastepujace:

1. Ktos zaklada sobie swoja galerie na cb dla 2 powodow, pierwszy - umieszcza w niej fotki i chce aby wszyscy (wiekszosc) sie nimi zachwycali i pisali jakie sa slodkie, drugi - aby dostac porzadnie po pupie, przejsc traume i zobaczyc, ze cos robi zle.

2. Nie sadze aby ktos nauczyl sie czegos bez slowa krytyki. Z reguly niemal kazdy nie cierpi krytyki.
    3. Czy Van pojechal ostro po rajtuzach, mysle, ze ostro. Czy to bylo dobre, nie sadze.

4. Czy ostatnio zaprezentowane fotki Ferrari spelniaja swoj cel? Nie wiem.

Dlatego, moim zdaniem, zdjecia powinny byc czytelne, bez przerostu formy nad trescia.
    Jesli autor ma watpliwosci czy jego fotki bede odebrana tak jak tego chce, niech przedstawi wyraznie co chcial osiagnac, w jaki sposob tego dokonal a "krytycy" sie wypowiedza (wypisza).

To tyle refleksji... Calusy.
    Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 06-07-2008 o 15:14

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No cóż, jak już się tu tak fajnie kłócicie, to i mnie nie może zabraknąć. Jedyne cięcie które mi się nie podoba, to 1400 (lewa strona). Reszta jest ok, wiadomo, nieidealna, też nie rozumiem GO na wybrzuszenie a nie na napis albo na znaczek, ale "taka wizja autora".

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

1501
    Nie podoba mi się. A dlaczego? Otóż.
    Po pierwsze dyptyk w obu róźniącą się barwy, a dodatkowo ekspozycja. Podobne kadry.
    Następnie, lewa strona za ciemna, za dużo góry, właściwie brak jakiejkolwiek kompozycji. Zdjęcie po prostu jest słabe. Prawa strona właściwie to lepiej dobrana ekspozycja, i modelka również pracuję na to zdjęcia, ale również bez rewelacji.
    1502
    Podoba się. Prawa strona nawet bardzo.

Domyślnie

@micles - proszę bardzo.
    Z ostatniego ślubu:

1601+1602
    Pkt 8 regulaminu forum

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

1601 - ostre źdźbła po lewej, a ciasno po prawej - kadr trochę w prawo. Do tego (nie wiem, nie jestem specjalistą) chyba fajniej by było jakby się całowali bez przekrzywiania głów, tak tylko muśnięcie wargami.

1602 - Wporzo

Ale te kolorki coś mi nie podchodzą chyba.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No mi też obróbka nie pasuje.Przecież 5D ma zniewalającą plastykę obrazu,a Ty ze zdjęć robisz coś dziwnego...czemu je krzywdzisz?:P A wrzuciłbyś oryginał(tylko zmniejszony rzecz jasna)?
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Oryginały z 5D u mnie. Nawet 100% kadru... Widzę, że lustracja i forum zdominowala TW Kacper...
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

mungo, masz oryginały moich zdjęć?!!?
    Niechętnie, aczkolwiek wrzucam oryginał bez żadnej obróbki:
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No i też ładny...
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Strona 20 z 23 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów