A ja mam dodatkowe zastrzeżenie co do ostatniego... Może tak Balans bieli dobrze ustawić też:> ?? Przydała by się troszkę zmniejszyć temperature
Studniówka się*już skończyła, nauka na przyszłość - nie zapomnieć zapasowej ładowarki i dokupić 8gb kart, żeby było z czego wybierać...
odgrzewany kotlet, bawię się teraz czymś takim:
http://recedinghairline.co.uk/tutorials/fakemodel/
Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 18-01-2008 o 01:41
Pkt 8 regulaminu forum
Toż to makiety.. Moim zdaniem nic ciekawego - mało pożyteczne. Na jednym z forów jeden użytkownik zrobił parę takich makiet oto efekty http://forum.fotoexpert.pl/topics29/12268.htm
Co to Twojego zdjęcia to właśnie w złym zdjęciu użyłeś tego tutoriala. Moim zdaniem jest typowy właśnie na widoczki ..
Mi te makietowe zdjęcia wcale się*nie podobają a w zdjęciach ludzi łatwo w ten sposób zwrócić uwagę na najbardziej istotne rzeczy - np twarz...
Pkt 8 regulaminu forum
oczywiście, że tak, to tylko zabawa![]()
Pkt 8 regulaminu forum
tak tylko się przedrzeźniam, przeciesz poprawiam GO w Psie na połowie swoich zdjęć
...choć 35L totalnie mnie zaskoczyła, ma pod tym względem niesamowite możliwości i nie trzeba Szopować
tu dwie fotki (jak byś jeszcze nie widział),
polecam Ci gorąco to szkło! przeszło moje najśmielsze oczekiwania,
w wkrótce zapraszam na mały reportaż z niedzielnego wypadu do Petting Zoo, z moja córą piątką i trzydziestką-piątką, w ten weekend testuje 85L - chyba znowu się zakocham ...
pozdrawiam
ps efekt na tym zdjęciu bez numeracji bardzo fajny, tak trzymaj
V.
a moim zdaniem (w sumie to mało liczącym sie zapewne) 1000 jest bardzo fajnym zdjęciem, z fajnym kadrem i fajnym kolorem. i śliczny usmiech :P
już nie chciałem tego pisaćprzeciesz poprawiam GO w Psie na połowie swoich zdjęćWolałem, żebyś sam to napisał
dobre85L - chyba znowu się zakocham![]()
No w końcu ktoś myśli tak jak jaa moim zdaniem (w sumie to mało liczącym sie zapewne) 1000 jest bardzo fajnym zdjęciem, z fajnym kadrem i fajnym kolorem. i śliczny usmiech :P![]()
Pkt 8 regulaminu forum