Strona 14 z 23 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 222

Wątek: [Adam Kasprzak] adamkasprzak.com

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Moim zdaniem Vitez i VanMurder nie ma co dyskutować bo teraz jerst dykusja na temat charakteru który każdy z nas ma w fotografii a każdy go przedstawia jest to zauważalne.... Bardziej mi to pod psychologie podchodzi. Wasz temat powinien być jedynie rozwiązany między sobą, a nie w czyimś wątku bo IMO to jest pokazywanie wyższości. Co do ostatniego zdjęcia jakoś mi nie odpowiada.. Nie to, że krzywy kadr, ale jakoś nie porusza mojego zmysłu.. Mam na myśli(poza tym, żer sdamo ujęzie jest nie tak) - Czarno białe, na pewno z trafioną ostrością, nie poucinane, bardziej kontrastowo....

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

AdaM słabiutko! 602! staraj się nie ciąć tak kończyn wygląda to fatalnie !
    zdjęcie jest poruszone i nie trafione z ostrością, niektóre w podanym linku nawet niezłe ... sczegolnie pani fotograf ...
    pozdrawiam

Domyślnie

eh i znowu wyszło, że nie umiem zdjęć wybierać :P
    a Pani fotograf mi uciekła, chciałem jej zostawić jakiś kontakt, żeby sobie swoje zdjęcie zobaczyła. No nic. Ciężko się*robi zdjęcia w teatrze - wole portrety :P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    jeszcze raz się*przyjrzałem i nie mogę się z wami zgodzić, że ostrość jest nietrafiona...

Nie powiecie mi,że zdjęcie poniżej (notabene po konwersji na czb - ktoś wcześniej sugerował ) jest nieostre. Bo zaczynam się*już cieszyć, że mi wada na oczach maleje i mam za mocne okulary
    zapomniałem jeszcze wrzucić*mały eksperyment ze zdjęciem z poprzedniej sesji. Wydaje mi się*jednak,*że widać, że dziewczyna się*garbi, troche mi to nie pasuje. Co o tym sądzicie?

701
    Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 22-12-2007 o 12:06 Powód: Automerged Doublepost
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Więc co do zdjęcia które zrobiłeś w cz-b pozostaje przy zdaniu, że ostrość nie trafiona lub po prostu AF nie uporał się. Co do tego powyżej co to za promień na prawym oku ??

Domyślnie

kawałek włosa zapewne.
    a co do ostrości to proste pytanie: jest ostre, czy nie, bo tekst "autofocus nie uporał się" nic nie mówi...
    zapraszam do kupna/obejrzenia Podróży. Proszę*zajrzeć na stronę*78
    Moja krótka relacja z podróży na Nordkapp

bardzo przepraszam za takie nieciekawe zdjęcia, ale mam strasznie ograniczony czas dzisiaj ze względu na świąteczne przygotowania

Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 22-12-2007 o 16:00 Powód: Automerged Doublepost
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Adam cholera mogłeś się zatroszczyć by zdjęcia gazety były przynajmniej ostre, jakoś lepiej oświetlone a światło bardziej rozproszone... przecież se nie pójdę do Koski i nie powiem "Any chances for "Podruże" magazine? .. you know, that polish mag about traveling and stuff... ?" przecież gościu u mnie nie wymówi nawet tej nazwy...
    wrzuć PDF'a lepiej z przyjemnością bym poczytał bo na Nordkapp jeszcze nie byłem
    pozdrawiam

aha GRATULACJE!!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

też chętnie pdfa poczytam, nie chce mi się biegać po kioskach... tym bardziej że przez najbliższych kilka dni raczej będą nieczynne...

Pozdr.
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jak bede w empiku to napewno zagladne Zdjecie miasteczka jest swietne, az chcialoby sie tam pojechac
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

hehe
    dobre Van

wielkie dzięki za odwiedziny
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie 2gi

Więc w drugi dzień*świąt wybraliśmy się*z rodzinką*na Hel.
    Definitywnie muszę*sobie sprawić rękawiczki baz palców, bo robienie zdjęć przy -5 bez rękawiczek jest nie-do-zniesienia.

pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku!!

801

802

803

804

805 (Tutaj proszę*potraktować z lekkim przymrużeniem oka

806
    Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 27-12-2007 o 13:55
    Pkt 8 regulaminu forum

Strona 14 z 23 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów