Strona 13 z 23 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 222

Wątek: [Adam Kasprzak] adamkasprzak.com

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

to sie dobraliscie wasz pierwszy raz

wracajac do tematu. Bardzo przyjemnie fotki wyszly, modelka piekna. Podzielam takze zdanie poprzednika, ktory pisal ze w 508 fajny efekt dala taka a nie inna glebia ostrosci. Podzielam takze zadanie ze 513tka bylaby o niebo lepsza przy glebi ostrosci lapiacej oba oczeta...

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    (...)
    W skrócie - chodzi mi o to by krytykować w stylu "nie podoba mi się jak to robisz, zrobiłbym tak i tak" a nie "rób tak i tak". Widzisz różnicę między krytyką i poradą a odgórnym nakazywaniem?

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    W skrócie - chodzi mi o to by krytykować w stylu "nie podoba mi się jak to robisz, zrobiłbym tak i tak" a nie "rób tak i tak". Widzisz różnicę między krytyką i poradą a odgórnym nakazywaniem?
    chyba masz jakiś problem z poczuciem własnej wartości ...

czy za każdym razem muszę dodawać "moim zdaniem",
    "może lepiej by wyglądało tak..."

...przecież, oczywiste jest że wyrażam swoją subiektywna opinię, nigdy nie starałem się pretendować do roli Alfy i Omegi

jestem może kilka miesięcy "w przodzie" przed Adamem, może znam kilka tricków więcej w PSie ... chcę jemu i innym kolegom z forum zaoszczędzić czasu na spacery w "ślepe uliczki" i tyle ...

nie wiem dlaczego ludzie tego tak nie trawią ...

pozdrawiam

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

fotki piękne modelka super ale aż się boję że ktoś mi da po uszach fotka 501 i 506 kolor, skóra rąk (takie są pewnie naturalne jej ręce) modelki nie pasuje mi do pięknej twarzy
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Domyślnie

Szczerze mówiąc też rzuciło mi się*to w oczy za pierwszym razem, ale za drugim już nie

Patrycja wogóle jest bardzo zimną*istotką*- ja robiłem zdjęcia w podkoszulku, a jej było strasznie zimno - moze dlatego lekko czerwone ręce

A co do dyskusji możecie pisać, jak chcecie - przecież jesteśmy tylko ludźmi, każdy ma inny styl wypowiedzi - ważne, aby przekazać to c się*chce powiedzieć. A wskazówki, które przekazał*mi VanMurder na prawdę*sprowadziły mnie na prostą...
    Pkt 8 regulaminu forum

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    ...przecież, oczywiste jest że wyrażam swoją subiektywna opinię, nigdy nie starałem się pretendować do roli Alfy i Omegi
    "Jak cię widzą tak cię piszą" .
    Ze stylu w jakim wyraziłeś swoja opinię nie było to tak oczywiste. Wyglądało właśnie jakbyś narzucał styl a nie tylko opiniował. Temat do przemyślenia dla Ciebie - w jakim stylu piszesz i jak chcesz być odbierany.
    I przestań zbyt subiektywnie, wręcz personalnie wobec mnie się wycieczkować bo zaczynasz o trolling znowu zahaczać.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ostatnie zdjęcia świetne ! Chociaż faktycznie wolałbym gdyby głębia była trochę większa. Bardzo fajnie się ogląda jak ktoś robi postępy i wcale się nie nudzi tematem (tu mam na myśli fotografię). Byle tak dalej ! Powodzenia.

Bywalec Awatar checiu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

super fotki - chylę czoła
    też najpierw zwróciłem uwagę na ręce - ale później jakoś totalnie mi to nie przeszkadza

coś pisałeś o 100 2.8 - skoro lubisz portety to może jednak 100 2.0 będzie lepsze?
    Ostatnio edytowane przez checiu ; 19-12-2007 o 02:01

Domyślnie

no coś dłuższego by się*przydało... ale na razie nie narzekam
    dzięki za odwiedziny
    Pkt 8 regulaminu forum

Domyślnie

troche nastrojowo: występy dzieci w największym teatrze w Gdyni z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia.

602

trochę*więcej zdjęć tutaj:
    http://www.kasprzakowie.pl/index.php...rze-muzycznym/
    Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 22-12-2007 o 03:14
    Pkt 8 regulaminu forum

Strona 13 z 23 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów