Ostatnio edytowane przez canli ; 23-09-2007 o 22:51 Powód: Automerged Doublepost
odbioru nie ma... moze jednak ktos sie wypowie... :/ jak tu sie uczyc jak nie ma zaiteresowania i komentarzy :/
Nie dziw się...to jest forum użytkowników aparatów marki canon a nie galeria internetowa![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
przy tego typu obróbce unikałabym przepaleń (okna, przestrzeń pod drabinką). krawędź okna (na 1szym) sprowadziłabym do pionu. poza tym szkoda, że prawa noga drabinki zupełnie zginęła. może gdybyś ją trochę odsłonił to pomogłoby to kompozycji. a tak w ogóle to ujęcie to kojarzy mi się ze Scroogem :smile:
Te dwa ostatnie - hmm.. jak dla mnie zdecydowanie zbyt kontrastowe i przesycone. Zakładam, że był to zamierzony efekt, ale do mnie ni cholery nie przemawia![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
jak najbardzie zamierzony... foty byly taie blade jakies ze patrzec na nie nie moglem... :P ale mam 2 wersje drabinki... lekko rozjasniona i bez takich przepałów, zgodnie z sugestiami...
http://www.urb-ex.pl/test2.html
to drugie byloby o wiele ciekawsze bez zbytniego nasycenia zieleni - za bardzo zwraca na siebie uwage a chyba nie to jest najważniejsze
Regulamin pkt 8
No to znowu cos na ząb dla odświeżenia wątku... dzisiejsze: