Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 90

Wątek: Capture One 4 Beta

Początki nałogu

Domyślnie

Kupiłem ostatnio Sandisk Extreme III 8GB i dostałem kod do C1 LE, i teraz zastanawiam sie nad następującymi kwestiami:
    1.Czy mam zainstalować wersje 3.X.X i potem dokonać tego jednego darmowego upgrade ? - jak to jest ? mogę dokonać upgrade z np: 3.7.4 do 3.7.5 czy mogę od razu do 4.0 ? a może do wersji 4.0 już nie da rady ?
    2.A może mogę zrobić tak że zainstaluje od razy C1LE 4.0 i będę miał jeszcze w zapasie jedną aktualizacje do którejś kolejnej wersji ? 4.X.... rozjaśnicie mi jak to jest i jak mogę postąpić ?

Pozdrawiam
    C - lustra, szkła i błysk

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ściągnij sobie betę za darmo. Kupon wykorzystasz do końca marca. On jest na wersję LE, a ta jest sporo gorsza.
    FOTOINKWIZYTOR

Domyślnie

Zarejestrowałem się, ściągnąłem betę, zainstalowałem, działa jak trzeba i.., ja to chyba jakiś dziwny jestem, ale mi bardziej pasuje DPP

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Ściągnij sobie betę za darmo. Kupon wykorzystasz do końca marca. On jest na wersję LE, a ta jest sporo gorsza.
    Nie chce instalować pełnego C1 ponieważ jak zainstaluje wersje Pro to może mi się za bardzo spodobać a nie uśmiecha mi się wydawać takiej fortuny na ten soft, tym bardziej że kupiłem już Lightrooma więc jak na razie starczy wydatków na soft.

Chce tylko i wyłącznie C1LE, dostałem do niego klucz wraz z kartą, więc chce z tego skorzystać i mieć alternatywny w odniesienia do Lightrooma soft do rawów bo Camera Raw nie we wszystkich sytuacjach dobrze sobie radzi.

P.S. Więc jak z tym Sandiskowym C1LE ? bo nie wiem jak mam w końcu postąpić i jaką wersje mogę instalować ?

Pozdrawiam
    C - lustra, szkła i błysk

Bywalec Awatar Jerzy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam
    Z Sandiska przysługuje jedynie UPDATE a nie UPGRADE.Jest to dokładnie wyjaśnione na Forum Phaseone,czyli tylko do wesji 3.7.8...
    Po zabawie z Betą 4.0 mogę stwierdzić,że to najlepszy soft do Raw'ów.
    Jerzy
    Eos 20D,5D,Eos 30 bez "D" i troche dodatków....
    http://www.maxmodels.pl/juras.html

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zgłupiałem chyba albo oślepłem. Jak przekopiować ustawienia z jednego wymuskanego pliku do kolejnych? Nie ma tych samych guzików co w 3.7x.

To co opisuje Pirx w #28 u mnie nie działa. Zresztą to wszystko jakoś tak na około...
    Ktoś jeszcze dostaje na szybko lepsze obrazki z 3.7 niż dłuuugo pieszczone pliki z nowej bety? Coś mi nie gra, szczególnie w aspekcie odszumiania i wyostrzania..
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy Zobacz posta
    Witam
    Z Sandiska przysługuje jedynie UPDATE a nie UPGRADE.Jest to dokładnie wyjaśnione na Forum Phaseone,czyli tylko do wesji 3.7.8...
    Po zabawie z Betą 4.0 mogę stwierdzić,że to najlepszy soft do Raw'ów.
    Jerzy
    Przysługuje 1 Upgrade. Właśnie pobrałem wersję produkcyjna 4.0 i zarejestrowałem na stary numer. Podczas aktywacji należy podać numer + konto e-mail i hasło do konta na phaseone. Jest to wersja 4.01.

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mark_solo Zobacz posta
    Przysługuje 1 Upgrade. Właśnie pobrałem wersję produkcyjna 4.0 i zarejestrowałem na stary numer. Podczas aktywacji należy podać numer + konto e-mail i hasło do konta na phaseone. Jest to wersja 4.01.
    http://www.phaseone.com/4/
    tu jest to potwierdzone
    I am FX

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    http://www.phaseone.com/4/
    tu jest to potwierdzone
    Co jest potwierdzone? Nie za bardzo rozumiem. Czy mam rację, czy też jej nie mam?

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mark_solo Zobacz posta
    Co jest potwierdzone? Nie za bardzo rozumiem. Czy mam rację, czy też jej nie mam?
    wystarczy przeczytać to co tam jest napisane

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    p.s. Upgrade działa
    Ostatnio edytowane przez mkwiek ; 20-12-2007 o 08:07 Powód: Automerged Doublepost
    I am FX

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów