Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Wątek: [Płacze i żale] - Canon 20D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Przetestowalem kilka razy - na pewno nie mam problemu ze spustem migawki 8)
    A jestes pewien ze tryb AF masz na One Shot?
    Jasne, ze jestem pewien, bo przetestowalem to wszystko dobrze. Na poczatku wydawalo mi sie, ze wylaczenie aparatu pomagalo, potem, ze zresetowanie do ustawien domyslnych, potem, ze przelaczenie tryby ustawiania AF. A to wszystko byly tylko zbiegi okolicznosci, bo jak napisalem, raz dzialalo to ok, a raz nie.

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ze mnie to jednak jest farciaz co do body , zadnych FF/BF czy uszkodzonych przyciskow...
    poczekaj, poczekaj. Ja tez tak myslalem i zastanawialem sie co Ci wszyscy ludzie robia z tymi aparatami, ze maja ciagle problemy :-D A poki co to po mojej "naprawie" dziala ok - zobaczymy jak dlugo. Jak cos to dam znac. Czekam na info od Kubamana, odnosnie jego testow z aparatem.
    Adoks

Talking

Vitez, w końcu ci coś znajdą albo sam znajdziesz jak trochę zaczniesz fotografować

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tiberek
    albo sam znajdziesz jak trochę zaczniesz fotografować
    Bardzo smieszne, ale ku twojej wiadomosci ja dosc sporo fotografuje, tylko mi sie nie chce mojej WWW updejtowac bo to grzebanie w htmlu i dopasowywanie kazdego obrazka oddzielnie - to tak a propos ankiety o stronach www i magicznych skryptach automatyzujacych kolegow 8) - wiec moze tak wygladac ze nic nowego nie pokazuje

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Vitez, i znowu to samo: Ty, tak wielki miłośnik emotikonów i twierdzenia "no przecież żartowałem", jak zwykle wydajesz się nie znać na cudzych żartach...

Domyślnie

muflon ma rację, ale to zawsze łatwiej samemu żartować i używać emotek, niż je przeczytać w poście do siebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adoks
    Generalnie w moim przypadku pomoglo kilkunastokrotne szybkie naciskanie spustu migawaki do konca i na razie jest ok.
    eeee tam Wciskanie guzika, guzik pomogło Aparat pojechal na Żytnią, bo nie daje się robić nim zdjęć z przekadrowaniem. A i bez robienia tego, shutter lag zdecydowanie się zwiększył, gdyz aparat drugi raz łapie ostrość :neutral:
    Adoks

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów