więc taka dyskusja IMHO bez sensu, nikt nie zna przyszłości. w cenach już się dobrze sam rozeznałeś. kupuj teraz albo pytaj gdzie kupić za pół roku. zastanów się tylko czy nie lepiej postawić na pewnego sprzedawcę nawet za cenę tych kilkudziesięciu zł więcej. pozdrawiam
najpewniej by było, gdybym pojechał*20km do Gdańska, do mojego kolegi, który pracuje w cyfrowe.pl, wymacałbym sprzęt, porobił*troche fotek i zapłacił 8700 kartą i wziął go od razu - tak byłoby najpewniej.
Plan był, żeby go kupić do końca września - na pracę w tygodniu podczas pierwszego semestru nie będzie czasu = nie będzie kasy![]()
Pkt 8 regulaminu forum
hehe, ja też czekam az stanieje dziad do ~7 tys. 8,5 to dużo za dużo za ten prehistoryczny model. Jeśli namierzycie gdzieś jakąś tanią piątkę, DAJCIE ZNAĆ!
A za wielką wodą niecałe 6500 PLN. Cholery można dostać w tym kraju z cenami. Z reszta na całym naszym pięknym starym kontynencie pod tym względem. Zamawiam od niedawna w USA. Wiem że gwarancja ale jak to czasem jest połowa ceny to warto zaryzykować.
na razie nówki nie dostanie się taniej, niż 7,5k bez fvat
z fvat 8,4 (fotobasia i pomimo narzekań na kontakt dostałem odpowiedź:
pozdrawiam, poszukiwacz najtańszyć Dpiątekwitam
aparat wyłącznie na zamówienie, termin realizacji do 15 dni roboczych, cena na stronie jest dla mnie ceną ostateczną - nie mam mozliwości jej zmienic
pozdrawiam
Pkt 8 regulaminu forum
To medfoto? Co z nimi?http://allegro.pl/show_user.php?search=medfoto