Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: ProShow Gold + płyta DVD

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    zrob sobie w tym, mniej opcji, ale prosty w obsłudze:
    http://www.idg.pl/ftp/pc_5966/FotoOffice.3.0.html
    Powiem ci, że program jest naprawdę fajny. Nie jest jakoś specjalnie skomplikowany w obłsudze. Mam kontakt z trochę bardziej rozbudowanymi - nie mówię o MS WORD, który jest nieprzewidywalny . Największą jego wadą jest czas... Jak robie małe prezentacje, i nagrywam na dvd to po pierwsze trwa to 10 minut, a po drugie jak sie wywali to za 10 minut mam następną.
    Gorzej jak robie prezentację, która trwa 1h. Całe renderowanie trwa ok.3h. Nie ma problemu. Mogę czekać. Tylko że jak po 3 godzinach czekania dowiaduję się, że np.zabrakło miejsca na dysku i cały proces się nie powiódł, to mnie trafia. Wydaje mi się, że powinna być możliwość wznowienia od jakiegoś momentu.
    Drugi przykład z wczoraj - przerenderował i przy zgrywaniu do ISO zabrakło miejsca. I pojawił się problem, bo (tak mi się wydaje), znowu trzeba renderować!!! Jak by nie można było użyć tego co sam stworzył.

No ale co tam. Ważne żebyśmy byli zdrowi...
    ---------------------------
    stopka

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

nie szukalem jeszcze wiec nie bic... ale gdzie w polsce mozna kupic legalnego proshowa? i czym sie zasadniczo rozni proshowgold vs proshowproducer...

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    zrob sobie w tym, mniej opcji, ale prosty w obsłudze:
    http://www.idg.pl/ftp/pc_5966/FotoOffice.3.0.html
    No faktycznie trochę prosty ten programik To tak jak porównywanie PS i Painta. Problemem tego programu jest limit zdjęć - 15 w wersji HOME. Kto robi prezentację z 15 zdjęć

ps.
    Limity czasowe są straszne ...
    Ostatnio edytowane przez Sproqet ; 31-08-2007 o 08:04
    stopka

Uzależniony

Domyślnie

trochę widzę kombinujesz.., w sklepach jest dostępny(inne też) bez problemu, żal Ci wydać 100 pln na full wersję?
    Heniek

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Oj nie. Oczywiście ze nie żal. Jak najbardziej mam zamiar kupić pełną wersję. Chciałem tylko coś bardziej rozbudowanego, ażeby za jakiś czas nie zmieniać na "większy kombajn" I w tym przypadku PSG spełnia moje oczekiwania.
    Chciałem tylko sprawdzić jak działa program.
    stopka

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    Największą jego wadą jest czas... Jak robie małe prezentacje, i nagrywam na dvd to po pierwsze trwa to 10 minut, a po drugie jak sie wywali to za 10 minut mam następną.
    Gorzej jak robie prezentację, która trwa 1h. Całe renderowanie trwa ok.3h. Nie ma problemu. Mogę czekać. Tylko że jak po 3 godzinach czekania dowiaduję się, że np.zabrakło miejsca na dysku i cały proces się nie powiódł, to mnie trafia. Wydaje mi się, że powinna być możliwość wznowienia od jakiegoś momentu.
    A mi sie cos wydaje ze powinienes zainwestowac w szybszy komputer i pojemniejsze dyski HDD zamiast narzekac na program.

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    nie szukalem jeszcze wiec nie bic... ale gdzie w polsce mozna kupic legalnego proshowa? i czym sie zasadniczo rozni proshowgold vs proshowproducer...
    Zamawiasz u nich na stronie i dostajesz przesylke. Dostawa na caly swiat.

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

[QUOTE=Vitez;358956]A mi sie cos wydaje ze powinienes zainwestowac w szybszy komputer i pojemniejsze dyski HDD zamiast narzekac na program.

Jak zwykle konstruktywna uwaga.
    stopka

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Żeby nie "malować" nowego wątku to zapytam tutaj:
    Czy da się w ProShow Gold zrobić tak, żeby mając np. 5 chapterów ze slajdami i przy wyborze 1 lub 3 po zakończnieniu nie wracał do menu głównego tylko dalej odtwarzał odpowiedni 2 lub 4 ?
    Co powinienem zaznaczyć ?

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

odświeżam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów