Pokaż wyniki od 51 do 60 z 103

Wątek: Wadliwe body 30D ??? poprostu pękło :(

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a widizałeś jak część tylnej ścianki odstaje, gdyby pękło od naprężeń -co głównie uwieżyłbym przy bardzo niskich temp. (pęknięcia kruche)- to byłaby rysa jak u JanuszaP a nie oderwany cały róg. No chyba, że właściciel ściągnął szkło i tak mocno dmuchnął w matryce, że az się tylna ścianka (pęknięta wcześniej ) odsunęłą A tak poważnie to imo lampa była przypięta i je...nął na lampę, pękł i tyle. To by tłumaczyło czemu nie ma ewidentnych rys od cegły jak sprawdza chciał sprzętem ofiarę zdzielić ale się odsunęła i tylko ściana podrapana. Lampę i tak uszkodzoną sprawca do rzeki wyrzucił jako potencjalny dowód, ale nurkowie juz przeszukują głębiny.
    Czy wygrałem batona...??

jeszcze raz powtarzam od pęknięcia nie robi się szczelina jakby ktoś tam śrubokręt wkładał
    Stary no wez nie pisz takich rzeczy. Po pierwsze po co mialby wymyslac ??? Jaki to mialoby sens ?

Po drugie tak szczerze powiedz widziales kiedykolwiek body ktore upadlo z zalozona lampa ? Powiem Ci ze sanki po takim upadku wygladaja jak przod auta po walnieciu w drzewo. Ostatnio nawet kumplowi spadl w ten sposob aparat ... sanki do poprawy a lampa z polamana stopka pojechala na Zytnia.

Ponadto zobacz ze pojawilo sie 2 body uszkodzeniem w tym samym miejscu ? Jakie jest prawdopodobienstwo ze dwie osoby ktorym aparat upadl na lampe nagle postanowily z niewiadomych wzgledow wymyslac na publicznym forum ze to wada materialowa ?

P.S. Ale dodam tez ze i mnie sie to nie miesci w glowie prawde powiedziawszy
    Ostatnio edytowane przez McKane ; 28-08-2007 o 18:06
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uprawnienia umieszczania postów