Pokaż wyniki od 11 do 20 z 103

Wątek: Wadliwe body 30D ??? poprostu pękło :(

Widok wątkowy

Bywalec Awatar radioel
    Miasto
    Elblag

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    wyrazy współczucia, mam nadzieję, że masz gwarancję?
    tak mam aparat ekspolatuję (eksploatowalem)3 miechy narazie jest na ekspertysie w niemczech.
    W nawiazaniu do wytrzymałości pomyslcie jak trzeba by pierdyknac o ziemię aby zrobic cos takiego... Pomyslcie też jaki zostalby slad na obudowie po takim upadku... a tutaj nie ma najmniejszego... wg mnie po pierwsze odlew był zrąbany, pozniej ktos na sile skrecil body, a na sam koniec kiedy jechal sobie w samochodzie w bagazniku gdzie jest raczej cieplo... pod wplywem temperatury naruszyl sie... na sam koniec wystczylo zmienic obiektyw na tamrona 17-50 ktory nie jest w cale taki leciutki i .... sruu! poszlo
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    "i tak 4 razy, wysoki sadzie!" :-D

nie no... tak serio, to mi tez to wyglada na walniete bokiem. przy niewadliwym korpusie trzeba by solidnie przywalic, zeby tak odeszlo. tylko by wtedy pewnie tez strzaskalo sie lustro i/lub telewizorek
    słuchajcie, najśmieszniejsze jest to ze cała elektronika,AF, LCD, i wszystko wszystko dziala i to jest najbardziej zaskakujące!!!
    Ostatnio edytowane przez radioel ; 28-08-2007 o 12:40 Powód: Automerged Doublepost
    5D mk2 + od 17 przez 24 do 70 a następnie dalej do 200 wszystko L klasie. W atelier lampy 300-1000Ws.

Uprawnienia umieszczania postów