Zobacz wyniki ankiety: Jaką cyfrową lustrzanką Canona fotografujesz?

Głosujących
405. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: Rozkład cyfrowych lustrzanek Canona wśród użytkowników

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Takie watki juz byly
    Ale sa stare, ten jest aktualizacja choc niedopracowany.
    Ale zeby byl dopracowany to potrzebne by byly co najmniej dwie ankiety, z co najmniej 30stoma opcjami i to wielokrotnego wyboru - technicznie niemozliwe do wykonania (ograniczenia engine forum) a logistycznie rozbite na kilka (nascie?) ankiet zrobiloby tylko wiekszy balagan niz jedna, niepelna, ankieta.

Bywalec Awatar Piasek1989
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

widze ze jednak 400D nie jest takie zle jeśli 20% ankietowanych jest jego posiadaczem i ja osobiście tez

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

wyniki zupelnie przewidywalne
    najwiecej 350 i 400
    przez cale cashbacki i promocje wysoko stoi takze 30d
    no i 5d tez calkiem sporo ale tez jakos mnie to nie dziwi
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale sa stare, ten jest aktualizacja choc niedopracowany.
    Ale zeby byl dopracowany to potrzebne by byly co najmniej dwie ankiety, z co najmniej 30stoma opcjami i to wielokrotnego wyboru - technicznie niemozliwe do wykonania (ograniczenia engine forum) a logistycznie rozbite na kilka (nascie?) ankiet zrobiloby tylko wiekszy balagan niz jedna, niepelna, ankieta.
    Nie trzeba wielokrotnego wyboru. Można zrobić ankietę dla drugiego body i ewentualnie trzeciego, głosowaliby tylko Ci, którzy mają drugie/trzecie body

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No ale czemu nie trzeba ... ja mam dwie puszki i ktora mam wybrac ?
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Nie trzeba wielokrotnego wyboru. Można zrobić ankietę dla drugiego body i ewentualnie trzeciego, głosowaliby tylko Ci, którzy mają drugie/trzecie body
    A jak tego upilnujesz by glosowali tylko "uprawnieni" ? Jak sprawdzisz kto ile ma body? Gdzie tu realizm?

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

A jak tego upilnujesz by glosowali tylko "uprawnieni" ? Jak sprawdzisz kto ile ma body? Gdzie tu realizm?
    w obecnej sytuacji polecam powolac komisje sledcza, zanim nam sie sejm rozwali. W koncu wyciagna na swiatlo dzienne jakie kto ma body

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Przy takim podejściu to żadna sonda nie ma sensu. Każdy może pisać (zaznaczać) co mu się podoba, pytanie tylko: po co?
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    No ale czemu nie trzeba ... ja mam dwie puszki i ktora mam wybrac ?
    W jednej ankiecie jadną, a w ankiecie p.t. "drugie body" drugą. Chyba, że nie potrafisz zdecydować która pierwsza, a która druga, wtedy można rzucić monetą.

Świetny argument! A jak upilnowałbyś w ankiecie z wielokrotnym wyborem, żeby ktoś nie zaznaczył wszystkich body mając tylko smienę?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Świetny argument! A jak upilnowałbyś w ankiecie z wielokrotnym wyborem, żeby ktoś nie zaznaczył wszystkich body mając tylko smienę?
    Tzw blad statystyczny - ankieterzy jednej swojej ankiety az tak nie pilnuja czy ludzie cos tam rozsadnego daja. A widziales kiedys u ankieterow ankiete do ankiety bazujaca na wynikach poprzedniej ankiety ("o pan tak zaglosowal to mam dla pana niespodzianke i wypelni pan jeszcze ta ankietke dobrze?").

A tak poza tym proponuje wrocic do tematu. Ankieta juz jest i rozwodzenie sie nad nia zahacza o zwykle malkontenctwo .

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów