Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Utwory w prezentacjach

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie Utwory w prezentacjach

Witam,
    Chciałem zrobić prezentację zdjęć z wesela i mam problem z dobraniem utworów.
    Może ktoś z was zna, używa, używał ciekawych utworów. Prezentacja najdłuższa u mnie to 35 minut. Jest to zabawa na sali. Chciałbym podłożyć jeden utwór, ale ciężko znaleźć nadający się i oczywiście tak długi.

Może ktoś mógłby pomóc.
    ---------------------------
    stopka

Domyślnie

35 minut? nikomu sie tyle nie będzie chciało oglądać, ja robie plener, ślub i wesele góra po 5 minut. To ma być zaleta prezentacji, że nie trwa godzinę tylko kilka minut. Na weselną zabawę nadaję się doskonale Gabin - Into my soul (ft. Dee Dee Bridgewater)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tak nieśmiało tylko napomknę o prawach autorskich .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    a to już insza inszość zawsze pozostają jakieś darmowe midi, albo muzyka poważna jak Bach, Mozart czy Vivaldi

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    a to już insza inszość zawsze pozostają jakieś darmowe midi, albo muzyka poważna jak Bach, Mozart czy Vivaldi
    Nie chcę się naprzykrzać ale do tej ostatniej są też prawa autorskie do wykonania, nagrania etc.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ty to zawsze musisz człowiekowi humor zepsuć

Coś już napisał Awatar Lodek
    Miasto
    Chrzanów, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    Prezentacja najdłuższa u mnie to 35 minut. Jest to zabawa na sali. Chciałbym podłożyć jeden utwór, ale ciężko znaleźć nadający się i oczywiście tak długi.
    Co do długości to można zapętlić w odpowiedzni sposób i będzie grało ile się chce... ale IMHO pół godziny to długo..... bardzo długo a co za tym idzie nudno się zrobi.

kolekcjoner ma rację PRAWA AUTORSKIE.....
    Czarna skrzynka firmy C

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wszelkiego rodzaju prezentacje najlepiej robić na d"długość kawy". Co do muzyki to jeżeli wychodzi dłużej niż jeden utwór to lepiej połączyć go z drugim innym w jakimś edytorze audio najlepiej efektem "crose fade" o długości jakieś 2-3 sek. Co do praw autorskich to sprawa jest oczywista jednak nie zawracał bym sobie nimi głowy jeśli robisz to dla siebie lub znajomego.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LemonR Zobacz posta
    Wszelkiego rodzaju prezentacje najlepiej robić na d"długość kawy". Co do muzyki to jeżeli wychodzi dłużej niż jeden utwór to lepiej połączyć go z drugim innym w jakimś edytorze audio najlepiej efektem "crose fade" o długości jakieś 2-3 sek. Co do praw autorskich to sprawa jest oczywista jednak nie zawracał bym sobie nimi głowy jeśli robisz to dla siebie lub znajomego.
    w Proshow zrobisz wszystko..

Domyślnie

Nie chcę się naprzykrzać ale do tej ostatniej są też prawa autorskie do wykonania, nagrania etc.
    no chyba, że w freewarowym midi

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów