Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: S3 IS problem z ekranem

Mieszany widok

stalowy_aniol
    Guest

Domyślnie S3 IS problem z ekranem

Kochani, potrzebuję rady dotyczącej następującego problemu: ekran LCD mojej canonierki teoretycznie funkcjonuje normalnie w dwóch trybach: wyświetla aktualny obraz podczas robienia zdjęć albo umożliwia ich przeglądanie... No i własnie przeglądać zrobione fotki mogę, ale niestety podczas wykonywania zdjęc już obrazu nie ma... Jezeli macie jakieś pomysły co może być przyczyną takiego stanu rzeczy to byłabym wdzieczna, bo jezeli nie to został mi tylko serwis.. Z gory dziekuję za pomoc.

Dopiero zaczyna Awatar Corehoorn
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie

Pewnie wyłączony został podgląd po zrobieniu zdjęcia. Instrukcja w łapę i poszukaj gdzie to jest w menu ...
    portfolio: www.glogowski.net.pl | blog: www.glogowski.net.pl/blog

Pierwszy aparat kupił mi tatuś i był to EOS300 na resztę już zapracowałem sobie sam ...
    350D, 400D, 50D, 5DmkII + dużo szkiełek i połowę mniej lampek

stalowy_aniol
    Guest

Domyślnie

Dziekuje Corehoorn, poszukam w instrukcji... Choc przyznam, ze juz probowalam, no ale moze jakis niuans umknął mojej uwadze.

vegas74
    Guest

Domyślnie

pobaw się przyciskiem DISP. (przełączenie wyświatlania)

stalowy_aniol
    Guest

Domyślnie

Blondynka serdecznie dziekuje Vegas74 sprawdzi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Blondynka sprawdziła i sie niestety troche wstydzi. Vegas74 miałeś racje. Dziekuje wam wszystkim z pomoc.
    Ostatnio edytowane przez stalowy_aniol ; 25-08-2007 o 13:36 Powód: Automerged Doublepost

vegas74
    Guest

Domyślnie

drobiazg "stalowy_aniol"
    powodzenia
    Ostatnio edytowane przez vegas74 ; 25-08-2007 o 20:39

stalowy_aniol
    Guest

Domyślnie

dziekuje, wbrew mojemu popisowi indolencji w podstawowej obsłudze, z praktyka daje sobie rade znacznie lepiej

Uprawnienia umieszczania postów