Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: [Łask] V RAJD ŁASKIE WYDMY

Mieszany widok

Domyślnie [Łask] V RAJD ŁASKIE WYDMY

"Urząd Miejski w Łasku oraz Automobilklub Łódzki zapraszają na V Rundę Rajdowych Mistrzostw Polski Samochodów Terenowych (runda specjalna). Zawody odbędą się w dniu 25 sierpnia 2007 r. (sobota) w godz. od 8.00 do 17.30 na terenach miejscowości Łask - Anielin - Łask. W dniu zawodów zaplanowano również wiele imprez towarzyszących m.in.: występy zespołów muzycznych, gry i zabawy dla dzieci oraz wystawę samochodów i pojazdów terenowych.

Szczegółowy plan imprezy oraz mapkę z zaznaczonymi odcinkami specjalnymi znajdą Państwo w linkach poniżej."

Miasta w pobliżu: Pabianice, Zd. Wola, Sieradz, Łódź, Szadek, Warta, Bełchatów, Piotrków Trybunalski, Wieluń. Ktoś się pojawi...? może coś fajnego się ustrzeli wspólnymi siłami

szczegółowy plan imprezy
    mapa rajdu
    Ostatnio edytowane przez Nawrot ; 24-08-2007 o 22:51

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

ja, Amper, oraz pawelpaciorek, będziemy
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    ja, Amper, oraz pawelpaciorek, będziemy
    w Łasku czy w Anielinie?

Miasto
    Vava

Domyślnie

Znając nas to będziemy i na pierwszym i na drugim OSie, ale to już wyjdzie w praniu. Tylko pytanie który OS ciekawszy. Może się orientujesz, gdzie jest ciekawiej i bardziej widowiskowo ?

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Domyślnie

Znając nas to będziemy i na pierwszym i na drugim OSie, ale to już wyjdzie w praniu. Tylko pytanie który OS ciekawszy. Może się orientujesz, gdzie jest ciekawiej i bardziej widowiskowo ?
    powiem tak... i tu i tu rajdy są poraz pierwszy... do tej pory były na kopalni piasku w zupełnie innym miejscu. Znam tereny Łasku jak i Anielina. Myślę że w Łasku nie będzie tak najgorzej i powinno być dużo "lotów" bo teren taki chopkowaty A Anielin... no tam to nie do końca wiem czy ten teren o którym myśle... ale jezeli tak to ciekawszy pod względem do fot. W Łasku impreza bedzie raczej bardziej nastawiona na masówke (rodziny z dziećmi, zabawy, muza , piwo i szybkie pokazy) niż na jakiś wielki wyścig. Tak mi sie przynajmniej wydaje widząc co tam się dzisiaj dzieje.

Miasto
    Vava

Domyślnie

No to pewnie (jeszcze nie wiem, to tylko moje gdybanie), skończy się tak jak zrobiliśmy na I Rundzie RMPST, czyli zaliczymy I i II OS

Domyślnie

No to pewnie (jeszcze nie wiem, to tylko moje gdybanie), skończy się tak jak zrobiliśmy na I Rundzie RMPST, czyli zaliczymy I i II OS
    No i jak się udało... moim zdaniem w Łasku kicha totalna...

Miasto
    Vava

Domyślnie

To fakt Łask był tragiczny... 3/4 wszystkich zdjęc które mamy, to zrobiliśmy w Anielinie... Dużo ciekawszy był ten OS

Uprawnienia umieszczania postów