Pokaż wyniki od 1 do 10 z 280

Wątek: slajdy - skanowanie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

ojej sam oceń

Ja generalnie jestem sfrustrowanym fotoamatorem i większość zdjęć moich nie podoba mi się. To co uznałam za udane i co się dobrze skanowało to pokazałam.
    Skaner ten a nie inny kupiłam za radą MacGyvera i myślę, że jak na tę cenę był to bardzo dobry wybór aczkolwiek i tak lepiej gdy odbitki będziesz robił z negatywu....
    jeśli sobie życzysz mogę na maila podesłać CI jakieś zdjęcie w większej rozdzielczości
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Bardzo, BARDZO sobie życzę, i za chwilę wyrażę to swoim mailem wrzuconym na prv

Ja też decyduję się na niego opierając się o ocenę MacGyvera, ale szukam też recenzji 'bieżących' użytkowników
    Po prostu jakoś nie wyobrażam sobie żeby MG pracował dzisiaj na Epsonie 100, czy 200

Nigdy nie planowałem robić dbitek ze scanów. To tylko i wyłącznie moja wygoda. Archiwizacja, a przede wszystkim jakaś wstępna segregacja.

Dzięki!
    Pozdrawiam
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

No a co myślicie o tych starych Epsonach? 1670 czy 2480? :> Dadzą radę z moimi niewygórowanymi wymaganiami?

Bywalec
    Miasto
    Wroclaw

Domyślnie

bawiłem się modelem Epsona 2400 - spokojnie da radę- ja nim zeskanowałem wiele starych negatywów, oj wiele, a potem kupiłem Epsona 3480 - lepsiejszy znacznie, jedyny minus to skanowanie w przebiegu jedynie 4 klatek w przejściu, ale soft dodany do niego znacznie lepszy , niż ten z epsona 2400
    40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

Uprawnienia umieszczania postów