Bartku, brawo za chęci, ale sample zupełnie mnie nie przekonują, wygląda to bardzo kiepsko, płasko do bólu.....
Bartku, brawo za chęci, ale sample zupełnie mnie nie przekonują, wygląda to bardzo kiepsko, płasko do bólu.....
Sample jakie są każdy widzi - zrobione na szybko, bo i czas jaki poświęciłem był bardzo ograniczony - po prostu pomysł przyszedł, chciałem zobaczyć czy jest dobry, to w kilka minut wszystko przygotowałem, a że ostatnio czasu jak na lekarstwo, to za bardzo się nie bawiłem w ustawianie i cudowanie...
Płaskość zdjęcia może być wynikiem lekkiego doświetlenia wbudowaną lampą, z której wyzwalałem mój wynalazek na fotoceliJak mocne jest to doświetlenie wystarczy spojrzeć na zdjęcia 3 i 4 - znikome, ale jest...
Na prośbę z innego serwisu wykonałem jeszcze kilka sampli, ale że biurko tonie mi w papierach to znów tylko poglądówki na szybko - coś lepszego postaram się przedstawić jak dorobię adapter do lampy, bądź rozmontuję jakiś układ lampy, a palnik(i) umieszczę w łożu na świetlówkę
tym razem przesłoniłem wbudowaną lampę:
Hehe, plus jest taki, że zawsze można ułożyć kilka mniejszych matryc obok siebie
Tak, tak wiem, już zostałem oświecony, ehh... nici z patentu ;-)
Pozdrawiam
pozdrawiam,
BaRtOsZ