problem polega na tym ze kupujac BMW wiem za co place i wiem ze mam auto do wszystkiego natomiast kupujac dwa razy drozsze 5d wiem ze mam pelna klatke i 12 milionów pikseli ale z funkcjonalnościa tak troche na bakier jest,no ale nie popadajmy w skrajności jak adalbertPatrząc na świat z twojego punktu widzenia na drogach nie powinno być wogóle takich samochodów jak BMW czy Mercedes bo przecież do roboty i z powrotem mozna dojechac seicento o autobusie juz nie wspominając
problem w tym ze jest dwa razy drozsze heheBo gdyby 5D bylo tansze od 40D to kto by kupil 40stke, hehe.
zdaje sobie ztego sprawe i nawet potrafie to sobie wyobrazic ale nie wyobrazam sobie zeby ktos kupowal zestaw za prawie 18 tysiecy zlotych tylko po to zeby zrobic zdjecie córeczce tym bardziej ze bardzo podobne rezultaty mozna osiagnac na aps-c - oczywiscie pisze z punktu widzenia zwyklego amatora ktory robi zdjecia na wlasny uzytek i ktorego zarobki to srednia krajowaSą tacy "idioci" co kupują sobie samochody, jachty, podróżują po całym świecie, bo to im sprawia przyjemność.![]()