Pokaż wyniki od 1 do 10 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fatman Zobacz posta
    Ale tu nie chodzi o to czym robisz zdjecia córeczce tylko o to ze ktos specjalnie po to kupuje 5d i 85 które w sumie kosztują ponad 15 tysiaków imo ja tylko zacytowałem twoja bzudrna wypowiedz ciesze sie ze uciekasz przed swoimi argumentami bo to tylko pokazuje ich slabość i zupełny brak logiki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=24914922 nie wiem czy już było ale mysle ze warto zerknąć,na mnie to robi wrazenie
    fatman - co cię obchodzi na co ktoś wydaje pieniądze?? Wydaje bo lubi bo cieszy go efekt jaki uzyskuje i tyle to jego hobby. Naprawde wkurza mnie myślenie typu: "po co gościowi taki sprzet skoro on nie zarabia na swoich zdjęciach, mnie się nalezy bo trzaskam 3 wesela na miesiąc w remizie w Kiełkowicach". Jedni wydają kase na aparaty a inni na zegarki ( czasami o wile droższe niż takie 40D ). I dobrze niech płacą za to co im sprawia przyjemność.

Patrząc na świat z twojego punktu widzenia na drogach nie powinno być wogóle takich samochodów jak BMW czy Mercedes bo przecież do roboty i z powrotem mozna dojechac seicento o autobusie juz nie wspominając
    Ostatnio edytowane przez paweleverest ; 09-10-2007 o 22:47

Uprawnienia umieszczania postów