Strona 64 z 84 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Domyślnie

No pewnie że tak , zobacz jakie mam motto w stopce na czerwono
    No tak, zdemaskowałeś nas , wszyscy czekali żeby tylko ktoś nam powiedział prawdę..
    nas?
    To myślisz, że canik ma w ogóle jakiś aparat w tzw realu?
    ty masz ale nic a nic z tego nie wynika a może się myle? Zrezygnowałeś z aparatu marzen 5d na rzecz jak sam napisales nie raz - 40d ktory sam w sobie jest jednym wielkim wodotryskiem Na szczescie posluchales wujka canika i kupiles to czego nie chciales ale ja chcialem zebys kupił po prostu wymiekłeś
    Ostatnio edytowane przez canik ; 03-10-2007 o 22:27

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta

nas?

ty masz ale nic a nic z tego nie wynika a może się myle? Zrezygnowałeś z aparatu marzen 5d na rzecz jak sam napisales nie raz - 40d ktory sam w sobie jest jednym wielkim wodotryskiem Na szczescie posluchales wujka canika i kupiles to czego nie chciales ale ja chcialem zebys kupił po prostu wymiekłeś
    Canik, parafrazujac mojego wychowawce z lo, przestan ********c i pokaz zdjecia

BTW takiego czegos jeszcze nie widzialem....czemu wstawiasz emoty za pomoca img?
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Canik, parafrazujac mojego wychowawce z lo, przestan ********c i pokaz zdjecia
    czesto sie tak do ciebie zwracał? pytam bo chyba nie pomogło

Bylbym zapomnial - warto jeszcze dodac czysciarke na matrycy w 40d i linie pomocnicze przy kadrowaniu na lcd oraz live histogram i mozliwosc wystwiatlania dwoch histogramów naraz RGB i luminacji naprawde fajna sprawa
    Ostatnio edytowane przez canik ; 03-10-2007 o 22:53

Miasto
    Kraków

Domyślnie

czesto sie tak do ciebie zwracał? pytam bo chyba nie pomogło
    A ktos napisal ze to bylo do mnie? Naucz sie czytac ze zrozumieniem, naucz sie milczec, naucz sie robic zdjecia jezeli nie umiesz (a po przeczytaniu tylu twoich postow mozna miec takie przypuszczenia), a na koniec mozesz pokazac swoje postepy
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

A ktos napisal ze to bylo do mnie?
    wywnioskowałem to z twoich wczesniejszych postów

p.s nikt ci nie karze czytac moich postów - napisz w koncu cos konstruktywnego i na temat zamiast pouczac innych w czyms z czym sam masz problemy

Miasto
    Kraków

Domyślnie

wywnioskowałem to z twoich wczesniejszych postów
    To Ci nie zazdroszcze
    p.s nikt ci nie karze czytac moich postów - napisz w koncu cos konstruktywnego i na temat zamiast pouczac innych w czyms z czym sam masz problemy
    A co Ty napisales konstruktywnego? Wszystkie twoje wypowiedzi to jest ctrl+c, ctrl+v z opisu 40D na skapcu, fotopolis itp. Nie napisales niczego, co by sie nie pojawilo w podstawowym opisie tej puszki na stronach sklepowych itp.

PS. Chyba wypada ostatnie posty przeniesc do pralni
    PS2. "Don't argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat with experience" EOT
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Wszystkie twoje wypowiedzi to jest ctrl+c, ctrl+v z opisu 40D na skapcu, fotopolis itp. Nie napisales niczego, co by sie nie pojawilo w podstawowym opisie tej puszki na stronach sklepowych itp.
    oki widze ze znowu trolujesz i nie rozumiesz istoty tematu - daj sobie juz spokój
    Chyba wypada ostatnie posty przeniesc do pralni
    twoje z pewnoscią
    "Don't argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat with experience"
    dzieki za rade ale nie musisz byc taki samokrytyczny p.s to fajnie ze sie nam pochwaliles ze znasz angielski - gratuluje
    Ostatnio edytowane przez canik ; 03-10-2007 o 23:13

Domyślnie

canik a czy moglbys sie pochwalic jakim aparatem dotychczas robiles zdjecia? No i tymi zdjeciami...

Wiem, wiem tego postu tez nie zauwazysz, ale ja cierpliwy jestem - jak Ty w ciaglym przepisywaniu reklam

EDIT: Sluchajcie, moze canik po mojej pierwszej prosbie dodal mnie do ignore, coby kolejnych nie widziec
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Awatar oyster
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

witam wszystkich na tym forum.
    Od dawna czytam ta parodie Canika. Chyba kiedys juz go widzialem w TV... w filmie CK Dezerterzy byl podobny ****** ktory na pytania odpowiadal "Ich weiss nicht"- to odnosnie pytan o sprzet i tworczosc Canika.

Coś już napisał

Domyślnie

Oj oj oj widze,że się uwzieliście na canika za jego może czasem zbyt kontrowersyjne wypowiedzi ale kilka ostatnich dotyczących tematu jest jak najbardziej słusznych.Nie to żebym go bronił bo narazie sam sobie radzi świetnie ale coś w tym jest co pisze.Szkoda że koledzy zamiast odpierac jego zarzuty w sposób cywilizowany, zaczynają wypisywać bzdury.Widać siła arguemntów canika jest co dla niektórych nie do przejścia.

Widze że temat jest jak najbardziej potrzebny bo wiele osób było może wciąż jest ślepo zapatrzonych w 5d który niestety lata świetności ma już za sobą i dzisiaj dobrze słuzy przedewszystkim profesjonalistom.Amator dużo większy pożytek będzie miał z matrycy aps-c.Ale to wybór idywidualny każdego z nas dlatego wcale nie dziwie się ,że narazie jest 3 do jaja dla canika.A może jednak jest ktoś kto po przeczytaniu tego wątku kupił lub nadal chce kupić 5d?Może ktoś w końcu pokarze tą przewage 5d nad 40d pomijając już kwestie ceny bo ta przedewszystkim wynika z braku konkurencji w tym segmencie na rynku.
    Ostatnio edytowane przez fatman ; 04-10-2007 o 08:14

Strona 64 z 84 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów