-
Wasze pretensje do canika są jak żal impotenta na to że w mieście są burdele bo z nich nie korzysta a jednak mu przeszkadzają tak samo wy niby ma u was ignora niby go nie czytacie a jednak wam przeszkadza wiec nie wiem kto tu troluje Canik czy wy
Jeżeli uważacie że pisze bez sensu to po prostu nie zaglądacie na ten wątek i pozamiatane ...
Moim zdaniem to on w dużym stopniu ma racje a wy nie umiecie czytać ,napisał wielokrotnie że 40D wedle jego opinii jest pod pewnymi względami lepszy bardziej uniwersalny niż 5D ..ale nie przeczytałem nigdzie ze 5D nadaje się na śmietnik ...Czytacie jego posty przez pryzmat walki z nim dlatego ciągle się spieracie . Dla mnie jasne jest ze 40D i 5D (nie mam żadnego jeszcze ale jestem w trakcie wyboru ) to dwa bardzo dobre sprzęty jednak moim zdaniem lepszy będzie 40D zaznaczam dla mnie będzie lepszy po prostu nie mam jeszcze własnego studio więc chyba na 5D jest jeszcze trochę za wcześnie więc wydaje mi się że 40D będzie dla mnie bardziej uniwersalny i da mi więcej radości z fotografowania zawłaszcza w plenerze .Szybkość jaką reprezentuje 40D po moich przykrych doświadczeniach z R1 też bardzo mi odpowiada jest wiele argumentów za 40D które przedstawił canik i które biorę pod uwagę przy niedługim zakupie, również różnica cenowa tych puszek jest wystarczająca na zakup średniej klasy obiektywu ...Moja rada dla was jest taka(chociaż może mi nie wypada bo jestem tu nowy) nie spierajcie się o to czy canik jest trolem czy nie ale przedstawcie swoje argumenty 40D Vs 5D bo chyba o to tu chodzi
Uprawnienia umieszczania postów