No ale to może powinien się znaleźć wreszcie ktoś jeszcze mądrzejszy i zamknąć. Jak ktoś wypisuje rzeczy delikatnie mówiąc mijające się z prawdą i pozostaną one bez odpowiedzi to z kolei ktoś inny niezorientowany czytając te "mądrości" dojdzie do fałszywych wniosków.
Szkoda by było żeby tak nieprawdziwy obraz na temat tak fajnego body jakim jest 5D powstał po przeczytaniu tego wątku. Dlatego mimo wątpliwości odpowiadamy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak już pisałem w którymś z wątków:
"I nikt nas nie przekona, że czarne jest czarne a białe jest białe..."
Chyba nawet wiem na kogo będzie głosował Canik...
Ostatnio bylem na takim pokazie roznych zdjec,byly gratis zakaski,piwo,winko.90% ludzi siedzialo przy stolach zajadajac sie i pijac alk,a 10 % ogladalo wywieszone fotki............do czego zmierzam-90% onanistow kupuje to 5d i zamiast ruszyc d... i robic zdjecia siedzi przed laptopem i trolluje,a 10% kupilo ten aparat dla siebie,dla robienia zdjec,nie dla innych na pokaz......
pozdrowienia
CANON
Obawiam się, że zamknięcie nie pomoże. Canik zaraz wyskoczy z nowym wątkiem w stylu "sprzedałem 5d, kupiłem 40d i osiągnąłem absolut". Skoro sam miałem już okazję porównać co nieco, więc wiem, że albo Canik postradał zmysły lub też, co bardziej prawdopodobne, po prostu trolluje. Skoro tak, to róznież przyłączam się do wniosku zamknięcia wątku. Nikt tutaj nie ma już chyba żadnych wątpliwości, że wątek kompletnie nic nie wnosi, poza "otuchą strapionych serc posiadaczy matryc z cropem", którzy nie wiedzieć czmu mają jakieś kopleksy wobec aparatów pełnoklatkowych. Wydaje mi się jednak, że w takiej sytuacji należy udać się do psychologa, a nie trollować na forum.
dokładnie tak - podpisuje się pod tymOstatnio bylem na takim pokazie roznych zdjec,byly gratis zakaski,piwo,winko.90% ludzi siedzialo przy stolach zajadajac sie i pijac alk,a 10 % ogladalo wywieszone fotki............do czego zmierzam-90% onanistow kupuje to 5d i zamiast ruszyc d... i robic zdjecia siedzi przed laptopem i trolluje,a 10% kupilo ten aparat dla siebie,dla robienia zdjec,nie dla innych na pokaz......
Panowie i Panie pokazcie swoje fotki z 5d z przyjemnoscią rzuce okiem na tę nieosiągalną przez cropy jakość.
Ostatnio edytowane przez canik ; 23-09-2007 o 11:33
na szczescie ja jako amator nie musze robic takich wydruków.w internecie? Ty znowu swoje. Poparz na wydruki offsetowe w formacie B1 - czyli 70x100 cm.