Strona 42 z 84 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 834

Wątek: 5D vs 40D

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01 Zobacz posta
    Jakoś moderatorzy omijają ten wątek - boją się go jak ognia :-)
    Ja np czekam az uzytkownicy forum pojda po rozum do glowy i przestana karmic trolla... ale niestety co chwila jakis madrala sie znajduje co mysli ze przekona canika .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ja np czekam az uzytkownicy forum pojda po rozum do glowy i przestana karmic trolla... ale niestety co chwila jakis madrala sie znajduje co mysli ze przekona canika .
    No ale to może powinien się znaleźć wreszcie ktoś jeszcze mądrzejszy i zamknąć. Jak ktoś wypisuje rzeczy delikatnie mówiąc mijające się z prawdą i pozostaną one bez odpowiedzi to z kolei ktoś inny niezorientowany czytając te "mądrości" dojdzie do fałszywych wniosków.
    Szkoda by było żeby tak nieprawdziwy obraz na temat tak fajnego body jakim jest 5D powstał po przeczytaniu tego wątku. Dlatego mimo wątpliwości odpowiadamy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Jak już pisałem w którymś z wątków:

"I nikt nas nie przekona, że czarne jest czarne a białe jest białe..."

Chyba nawet wiem na kogo będzie głosował Canik...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sandr Zobacz posta
    Film małobrazkowy, również nie legitymuje się rozmiarem 36,00 x 24,00 mm ...
    Mylisz się...
    Tak mnie zaintrygował Twój post, że sprawdziłem suwmiarką swoje klatki i jest jak byk 24mm x 36mm (a skany mam z małym zapasem po każdej stronie klatki)

Domyślnie

Ostatnio bylem na takim pokazie roznych zdjec,byly gratis zakaski,piwo,winko.90% ludzi siedzialo przy stolach zajadajac sie i pijac alk,a 10 % ogladalo wywieszone fotki............do czego zmierzam-90% onanistow kupuje to 5d i zamiast ruszyc d... i robic zdjecia siedzi przed laptopem i trolluje,a 10% kupilo ten aparat dla siebie,dla robienia zdjec,nie dla innych na pokaz......
    pozdrowienia
    CANON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Obawiam się, że zamknięcie nie pomoże. Canik zaraz wyskoczy z nowym wątkiem w stylu "sprzedałem 5d, kupiłem 40d i osiągnąłem absolut". Skoro sam miałem już okazję porównać co nieco, więc wiem, że albo Canik postradał zmysły lub też, co bardziej prawdopodobne, po prostu trolluje. Skoro tak, to róznież przyłączam się do wniosku zamknięcia wątku. Nikt tutaj nie ma już chyba żadnych wątpliwości, że wątek kompletnie nic nie wnosi, poza "otuchą strapionych serc posiadaczy matryc z cropem", którzy nie wiedzieć czmu mają jakieś kopleksy wobec aparatów pełnoklatkowych. Wydaje mi się jednak, że w takiej sytuacji należy udać się do psychologa, a nie trollować na forum.

Domyślnie

Ostatnio bylem na takim pokazie roznych zdjec,byly gratis zakaski,piwo,winko.90% ludzi siedzialo przy stolach zajadajac sie i pijac alk,a 10 % ogladalo wywieszone fotki............do czego zmierzam-90% onanistow kupuje to 5d i zamiast ruszyc d... i robic zdjecia siedzi przed laptopem i trolluje,a 10% kupilo ten aparat dla siebie,dla robienia zdjec,nie dla innych na pokaz......
    dokładnie tak - podpisuje się pod tym

Panowie i Panie pokazcie swoje fotki z 5d z przyjemnoscią rzuce okiem na tę nieosiągalną przez cropy jakość.
    Ostatnio edytowane przez canik ; 23-09-2007 o 11:33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta

Panowie i Panie pokazcie swoje fotki z 5d z przyjemnoscią rzuce okiem na tę nieosiągalną przez cropy jakość.
    w internecie? Ty znowu swoje. Poparz na wydruki offsetowe w formacie B1 - czyli 70x100 cm.
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Trzeba byłoby jeszcze uwzględnić IQ kupujących dany model. :smile:
    Ale wtedy mogłyby się pojawić argumenty typu ' dla Ciebie 40d jest lepszy bo jesteś po prostu za głupi na 5d'. Powinniśmy szukać sposobu na objawienie prawdy absolutnej zamiast uciekać w indywidualizm.

A żeby nie było OT, to napiszę, że 5d jest lepszy od 40d.

Domyślnie

w internecie? Ty znowu swoje. Poparz na wydruki offsetowe w formacie B1 - czyli 70x100 cm.
    na szczescie ja jako amator nie musze robic takich wydruków.

Strona 42 z 84 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów