hehe...mjastrzebski trollujesz i przekrecasz sens tego co pisałem...straszne dyrdymały wypisujesz i robisz wycieczki osobiste.Dyskusja z toba nie ma najmniejszego sensu bo nie potrafisz tego robic Masz podobno idealna puszke to co cie tak martwi - rób zdjęcia i ciesz sie nimi zamiast caly dzien przesiadywac na forum

I jeszcze jedno sposób w jaki bronisz 5d mówi sam za siebie - jestes nieobiektywny.Pewnie wizjer z pokryciem 96% zamiast 100% też uznasz za swietne posuniecie i na pewno znajdziesz uzasadnienie dla którego marketingowcy z canona zdecydowali sie na taki ruch Pseudo FF też pewnie jakoś uzasadnisz...ech szkoda gadać z mojej strony EOT

A wracając do tematu wydaje mi sie,że jednak canon nie pozostawi 12-megapikselowej matrycy w nastepcy 5d (choc wolalbym zeby bylo inaczej ) Osobiscie nie jest dla mnie to sprawa priorytetowa.Ale np. mozliwosc podpiecia szkieł spod cropa i normalne ich uzytkowanie byłoby całkiem interesującą opcą szczególnie dla tych którzy mają kilka na stanie

Pytanie tylko czy jeszcze w tym roku ujrzymy nastepce 5d....szkoda ze canona póki co bardziej interesuje to co robi konkurencja niz zaspokojenie potrzeb swoich klientów - moim zdaniem to nie jest do konca sluszne ale zobaczymy co bedzie dalej i badzmy dobrej mysli