Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
W siecii juz pojawily sie dwa testy 40d zrobione przez znanych i szanowanych na calym swiecie fotografów i kazdy z nich podkresla ze jakosc zdjec 40-ki jest równie dobra a nawet odrobine lepsza niz w 5d....nie wiem czy szargali by swoje dobre imie gdyby to nie byla prawda - ja tam im wierze a nie komus kto ma 5d i nigdy w zyciu nie trzymał 40d w rekach prawda rysiaczek?
Prawda! Malo tego! W sieci pojawily sie testy ze zdjeciami (a nie 'opiniami', ze 40D jest znacznie bardziej zaszumiony, niz 20D... taak, ten wiekowy aparat). Co z tego, ze i jedne i drugie opinie do **** - bo albo fotki zrypane, albo to tylko 'opinia' a nie test...

I prawda! Mnie mozesz nie wierzyc.. Tyle ze ja slowa nie napisalem o jakosci zdjec z 40D :rolleyes: (co wiecej - zdziwilbym sie, gdyby jakosc byla gorsza z matrycy mlodszej o dwa lata - to bylaby potwarz, nie?)

I prawda! Nie wiesz, czy szargaliby swoje dobre imie...:-D
Mało tego - jest wielu zwyklych fotografów którzy mają juz obie puszki 5d i 40d i oni również chwalą 40-tke i z niecierpliwoscia czekaja na nastepce 5d
A co w tym dziwnego? Ja bez posiadania 40D go znajomym chwale i co z tego wynika?

Ehhh canik - z serca udanych zakupow Ci zycze, a calej braci forumowej zycze Twoich SZYBKICH zakupow

Cytat Zamieszczone przez lempl
No jak sobie jaj nie robi jak robi, no?
Boski jest ten wątek