Pokaż wyniki od 1 do 10 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    rysiaczek widze ze z ciebie jeszcze wiekszy troll niz ze mnie
    Tu masz linka do aukcji - http://www.allegro.pl/item230443771_...a_okazja_.html
    to jest egzemplarz urzywany...wyzej pisze o nówce sztuce
    ...wiem głupio Ci teraz i pewnie zaraz splaisz sie ze wstydu
    plone wrecz

...ale faktycznie lepiej czekac 1.5 na nowke sztuke za 6000, jak teraz mozesz miec sztuke z 12-miesieczna gwarancja za 6499 (bo jak rozumiem ta aukcje masz na mysli).

dalej czekam na odpowiedzi na moje pytania - co do sprzetu, ktorym fotografujesz i doswiadczenia z 40d i piatka (no dobra, co do 40d sie domyslam, z piatka jest tak samo?)

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    gdybym stał w tej chwili przed koniecznością zakupu 40 lub 5d: kupiłbym 40. za kilka miesięcy pojawi się 5d mkII; kupowanie teraz 5d oznacza sporo kasy w plecy
    jezeli rzeczywiscie stalbys przed koniecznoscia zakupu 5-tki, to ze wzgledu na ff - tu go 40-tka nie zastapi. Jezeli natomiast to nie jest koniecznosc, to tak jak piszesz - bez sensu kupowac piatke, mogac poczekac na nastepce i wtedy kupic 5d po najtanszej mozliwej cenie lub nastepce.

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    są różne "szkoły" ja wolę kupić zaraz po premierze i sprzedać tuż przed premierą
    wszystko fajnie - masz najdluzej fun ze sprzetu, ale tez najdrozej Cie to kosztuje. fakt - ot inna szkola

EDIT: maly edit posta byl, bo mi net nawala
    Ostatnio edytowane przez rysiaczek ; 28-08-2007 o 16:18
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Uprawnienia umieszczania postów