No tym to już przegiąłeś... spawarka się przydaje.. ROTFL... pierwsze co ustawiłem w swoim 350D to wyłączyłem to cholerstwo - do wspomagania AFa to sie przydaje 580EX ze swoim wspomaganiem.. w 5D nie ma lampy wbudowanej bo tego aparatu nie kupuja idioci którym kukułka jest potrzebna tylko ludzie jak najbardziej świadomi swoich potrzeb..
Pooglądaj sobie np. zdjęcia Andrew'a (snowboardera) - zwłaszcza te z jego stałek lub innych użytkowników - adresy znajdziesz w stopkach.. różnica jest widoczna w większości na pierwszy rzut oka..
Żeby nie było - na 5D kasę mam przygotowaną .. ale kupie raczej 40D bo zalety które potencjalnie ma dla mnie przy zdjęciach które aktualnie robię (sport + przyroda) raczej przeważą szalę na jego korzyść (fps+crop).. chociaż może być różnie - poczekam na wypowiedzi userów - żona chce nowe body i do tej pory było to 5D bo dla niej różnica (do 20/30D) jest widoczna na pierwszy rzut oka.. i jak nie kupię 40D z powodów nazwijmy to "technologicznych" (czyli Cwanon gdzieś da ciała) to na pewno do końca roku kupie 5D i nie będę czekał na jego następców - i kupię go pomimo tego że jest kilka tysięcy droższy bo uważam że różnica w jego obrazowaniu/oddawaniu kolorów/plastyce - generalnie JAKOŚCI jest naprawdę duża w stosunku do 2/3 cyfrowych body a 350D mnie powoli wqrza.
A jak kupie teraz 40D to kolejna puszka będzie FF
Jak piszesz że FF i 2 mpix różnicy to prawie nic i nie ma różnicy w obrazie to IMHO trolujesz specjalnie
Pozdrawiam
Artur