nie znam angielskiego proszę o przetłumaczenie :smile:
nie znam angielskiego proszę o przetłumaczenie :smile:
hehe..za grosz honoru - nie potrafisz nawet przyznać się do błędu....no cóż szkoda![]()
nie znam bo nigdy mnie nie interesował ten język więc go olałem i nie żałuję
Mam jakieś dziwne wrażenie, że canik sobie robi niezłe jaja z kolegów![]()
EDIT: Co racja to racja, trzeba się zachowywać. Sorki.
Ostatnio edytowane przez lempl ; 04-09-2007 o 19:11
Nie no ten wątek na prawdę nadaje się tylko do zamknięcia. Przecież takiego młócenia plew to dawno nie było. Kolega canik wie swoje my swoje i na tym można z powodzeniem zakończyć. Zwłaszcza że widzę pralnię na horyzoncie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nigdy nie pozwoliłbym sobie na robienie jaj z kolegów forumowiczów - mam swoje zdanie w tym temacie i tyle a że jeszcze jest ono potwierdzone przez znakomitego fotografa z wieloletnim doświadczeniem to chyba nic złego
I tyle z mojej strony - mysle,że każdy kto przeczyta wątek wyciągnie własne wnioski i kupi aparat dopasowany do swoich potrzeb.
Pozdrawiam![]()
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Ja też biorę 5D - mnie też najbardziej pasuje
a pozniej bedzie-aaa pomocy moj 5d robi nieostre zdjecia i przeswietlone,co robic??szwagra ixus robi lepsze na weselach...pomocy....ratunku....i w koncu -ten canik mial racje