nosz kolejny canik... tamten dostał x warnów, to się uciszył bo się pewnie bana boi, mamy kolejnego szczęśliwca

Cytat Zamieszczone przez fatman Zobacz posta
p.s miales pokazac swoje zdjecia z 5d na ktorych widac róznice w obrazowaniu w porównaniu z aps-c czyzbys nie miał takich w swojej kolekcji? :>
jedno dostałeś, zacząłeś cenami rzucać. Ile ich musisz zobaczyć, żeby przyznać rację? 5,10,100?

Ale tu nie chodzi o to czym robisz zdjecia córeczce tylko o to ze ktos specjalnie po to kupuje 5d i 85 które w sumie kosztują ponad 15 tysiaków
no i co z tego? ma to wydał, Tobie nic do tego. I to nie jest prywatna opinia, tylko wp***** się do nieswojej kieszeni.

Okey arturs masz do tego prawo ale ja tez mam prawo do wlasnej opini na ten temat Problem polega tez na tym ze raczej malo kogo stac w naszym pieknym kraju na wydanie prawie 7500 kafli na 1 (słownie JEDNO) szkiełko ale to juz temat na osobny topic proponuje wrócić do tematu.
no właśnie, wróć do tematu i przestań w końcu żałować tej kasy. A wracając do tematu - nijak takiego zdjęcia 40-tką nie zrobisz. Przyznasz rację?

I idąc dalej tym tokiem rozumowania - pokaż mi zdjęcia z 40D, których nie mogę zrobić 350d. Bo wiesz, jak takich nie ma, to znaczy że przepłacisz (lub przepłaciłeś) za 40D (dla mnie liczy się przede wszystkim wynik, nie bajery i użyteczne dodatki)... Czekam