Strona 61 z 79 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Mieszany widok

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

co do lampy blyskowej to majac swoj aparat, nie pamieram czy w ogole ja otworzylem.. dla mnie poki nie ma to opcji walenia pod katem, to jest niespecjalnie przydatne.. no ale u mnie 430ex jest praktycznie zawsze w torbie/plecaku.
    przy 40d pewnie w ogole jej (lampy wbudowanej) nie uzyje.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    co do lampy blyskowej to majac swoj aparat, nie pamieram czy w ogole ja otworzylem.. dla mnie poki nie ma to opcji walenia pod katem, to jest niespecjalnie przydatne.. no ale u mnie 430ex jest praktycznie zawsze w torbie/plecaku.
    Generalnie lampy to ja w ogóle nie używam, no prawie w ogóle. Czasem do dopaleń. Faktem jest, że 5D zawsze brałem w płenym rynsztunku tj. z plecakiem ze szkłami i lampą. 40D mam zamiar czasem zabierać tylko z jednym szkłem w podręcznej torbie i na pewno czasem się ta wbudowana lampa przyda, czasem też jako spawarka do pomocy AF.

Domyślnie

Narazie to zdaje sie ze ty arturs masz wiecej z trola niz ja

I tak w gwoli scislosci ja nie tylko nawracam ale i przekonuje ty jestes tego swietnym przykladem ..no i lempl i autor tego watku..oj dlugo by wymieniać

A tak zupelnie powaznie ja nikogo nie zamierzam do niczego przekonywac a tym bardziej nawracać - stwierdzam tylko suche fakty...co jak widać niektórych drażni do tego stopnia ze zaczynaja osobiste wycieczki

to oczywiscie indywidualna sprawa co nie zmienia faktu ze lepiej miec niz nie mieć bo przeciez nikomu specjalnie nie przeszkadza Mi sie naprzyklad przydaje przy doswietlani u portretów oraz na dluzszych wyprawach kiedy to nie zawsze mam ochote targac ze soba dodatkowa lampe
    Ostatnio edytowane przez canik ; 03-10-2007 o 22:15

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    Narazie to zdaje sie ze ty arturs masz wiecej z trola niz ja
    No pewnie że tak :-D , zobacz jakie już od dawna mam motto w stopce na czerwono

I tak w gwoli scislosci ja nie tylko nawracam ale i przekonuje ty jestes tego swietnym przykladem ..no i lempl i autor tego watku..oj dlugo by wymieniać

A tak zupelnie powaznie ja nikogo nie zamierzam do niczego przekonywac a tym bardziej nawracać - stwierdzam tylko suche fakty...co jak widać niektórych drażni do tego stopnia ze zaczynaja osobiste wycieczki
    No tak, zdemaskowałeś nas , wszyscy czekali żeby tylko ktoś nam powiedział prawdę..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony

Domyślnie

To myślisz, że canik ma w ogóle jakiś aparat w tzw realu?

Domyślnie

No pewnie że tak , zobacz jakie mam motto w stopce na czerwono
    No tak, zdemaskowałeś nas , wszyscy czekali żeby tylko ktoś nam powiedział prawdę..
    nas?
    To myślisz, że canik ma w ogóle jakiś aparat w tzw realu?
    ty masz ale nic a nic z tego nie wynika a może się myle? Zrezygnowałeś z aparatu marzen 5d na rzecz jak sam napisales nie raz - 40d ktory sam w sobie jest jednym wielkim wodotryskiem Na szczescie posluchales wujka canika i kupiles to czego nie chciales ale ja chcialem zebys kupił po prostu wymiekłeś
    Ostatnio edytowane przez canik ; 03-10-2007 o 22:27

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

nas?

ty masz ale nic a nic z tego nie wynika a może się myle? Zrezygnowałeś z aparatu marzen 5d na rzecz jak sam napisales nie raz - 40d ktory sam w sobie jest jednym wielkim wodotryskiem Na szczescie posluchales wujka canika i kupiles to czego nie chciales ale ja chcialem zebys kupił po prostu wymiekłeś
    Canik, parafrazujac mojego wychowawce z lo, przestan ********c i pokaz zdjecia

BTW takiego czegos jeszcze nie widzialem....czemu wstawiasz emoty za pomoca img?
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Canik, parafrazujac mojego wychowawce z lo, przestan ********c i pokaz zdjecia
    czesto sie tak do ciebie zwracał? pytam bo chyba nie pomogło

Bylbym zapomnial - warto jeszcze dodac czysciarke na matrycy w 40d i linie pomocnicze przy kadrowaniu na lcd oraz live histogram i mozliwosc wystwiatlania dwoch histogramów naraz RGB i luminacji naprawde fajna sprawa
    Ostatnio edytowane przez canik ; 03-10-2007 o 22:53

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

czesto sie tak do ciebie zwracał? pytam bo chyba nie pomogło
    A ktos napisal ze to bylo do mnie? Naucz sie czytac ze zrozumieniem, naucz sie milczec, naucz sie robic zdjecia jezeli nie umiesz (a po przeczytaniu tylu twoich postow mozna miec takie przypuszczenia), a na koniec mozesz pokazac swoje postepy
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

A ktos napisal ze to bylo do mnie?
    wywnioskowałem to z twoich wczesniejszych postów

p.s nikt ci nie karze czytac moich postów - napisz w koncu cos konstruktywnego i na temat zamiast pouczac innych w czyms z czym sam masz problemy

Strona 61 z 79 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów