A Tokina 19-35 to taka naprawdę droga jest czy taka mniej naprawdę droga?
A Tokina 19-35 to taka naprawdę droga jest czy taka mniej naprawdę droga?
Ciekawe, ze koles nie ma zadnych oporow robic z siebie totalnego idioty
i wraca tu z uporem godnej lepszej sprawy.
Zeby byla jasnosc - chodzi mi udawanie, ze nie widzi pytan o sprzet
i zdjecia.
Z drugiej strony wielu tu napisalo - nie karmic trolla, troll,
po czym wielu nie omieszka cos dopisac. Moze dacie sobie wreszcie spokoj,
bo poziom zabaw w piaskownicy jest wyzszy....
canik przestan !!!!!!!! w dziale sprzedam jest tamron 17-35 za 900 pln masz 17mm i 2,8 zylete mialem to szklo, sprzedalem bo laze po deszczu ze sprzetem tamron sie nie nadawal do tego jak wielkszosc szkiel, a co w Cropie masz serokiego z 2,8 ???
Tym sposobem dotarliśmy mniej więcej do punktu wyjścia.
I piszę to bez żadnej satysfakcji.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bo cała sztuka polega na tym żeby kogoś oburzyć, wtedy się biedak nieostrożnie odezwie i serial toczy się dalej.
Ja myślę, że w dwa tygodnie spokojnie dobijemy do tysiąca. Może wtedy któryś z moderatorów się obudzi, bo póki co są równie ślepi i głusi jak canik:/
a ze niby 5d sie nadaje?w dziale sprzedam jest tamron 17-35 za 900 pln masz 17mm i 2,8 zylete mialem to szklo, sprzedalem bo laze po deszczu ze sprzetem tamron sie nie nadawal do tegoJuz predzej 40d...tak swoja droga gdzie ty mieszkasz w anglii?
Co by nie mówić o wiele bardziej oplacalnym zakupem jest 40d - nie dosc ze bardziej funckjonalny to jeszcze tanszyNa plus dla 5d niech wam bedzie ta jakosc zdjec choc roznica jest minimalna na cropie za to na odbitkach i zdjeciach w internecie tej roznicy juz nie dostrzeżesz. Do amatorskich zastosowan sigma 30mm jest wiecej niz wystarczajaca
![]()
Skoro tak wszyscy chwala to 5d to czemu mimo wszystko kupują 40d?![]()