Strona 53 z 84 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Uzależniony

Domyślnie

Właśnie znalazłem na ebayu piątki za ok 1650euro razem z wysyłką! I kiedy rozsądek zwyciężył i już się szykowałem do zamówienia 40d z 17-85is (zamiast czekania na d300, tak wiem, wiem ) znowu człowieka diabeł kusi. Ech...

EDIT:
    Cytat Zamieszczone przez ODZIO Zobacz posta
    myślę że czas na nowy post pt "40D vs 1Ds Mk III"
    Ds musi jeszcze z tydzień, dwa poczekać, teraz kolej na kilkaset postów w wątku 40d vs 1D3. Poza tym 350D vs 40d jeszcze się porządnie nie rozkręcił
    Ostatnio edytowane przez lempl ; 27-09-2007 o 20:39

Domyślnie

40d vs reszta świata

canik vs 40d

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Chyba stwierdzil ze atmosfera w tym watku mu przestala sluzyc i zniknal
    Ale pewnie wroci, trolle zawsze wracaja
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony

Domyślnie

a nie lepiej przestać bezsensownie opóźniać i od razu przejść do sedna?

canik vs reszta świata

Miasto
    Kraków
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 27-09-2007 o 21:35
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

hehe dobre,dobre podoba mi sie ta wizualizacja ale to jak zostałem skopany już mniej

A wracajac do tematu...z tego co zauwazylem ludzie wybierają jednak 40d.I chyba nie ma się co dziwic bo to bardziej funkcjonalna puszka i przedewszystkim tansza - tansze szkła.A różnice w koncowym efekcie - niewielkie.

FF wciaz jest przedewszystkim dla profesjonalistów którzy potrzebują FF w pracy.Amator nie bedzie w stanie wykorzystac potencjalu tej puszki bez zaopatrzenia sie w ULTRA drogie obiektywy i kazdy wydany na nia grosz w tej chwili bedzie tak naprawde wyrzucaniem pieniedzy w błoto - no bo po co przepłacać Tym bardziej ze 40d oferuje wiecej,....za mniej
    Ostatnio edytowane przez canik ; 27-09-2007 o 22:04

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Canik Ty przeczytaj co Ty piszesz chlopie. W jednym akapicie potrafisz sobie sam zaprzeczyc. Ale cieszymy sie wszyscy ze wrociles.
    I to porownanie.
    bardziej funkcjonalna puszka i przedewszystkim tansza - tansze szkla.
    ostatnio bedac w sklepie proszac o 17-40 pani sie spytala czy posiadam 5D, bo jesli tak to jest doplata do tego szkla 400zl. Canon uznal ze skoro uzytkownik mial tyle kasy na puszke to czemu nie mial by za szkla wiecej zaplacic

Domyślnie

Canik Ty przeczytaj co Ty piszesz chlopie. W jednym akapicie potrafisz sobie sam zaprzeczyc.
    ze niby gdzie chlopie?

ostatnio bedac w sklepie proszac o 17-40 pani sie spytala czy posiadam 5D, bo jesli tak to jest doplata do tego szkla 400zl. Canon uznal ze skoro uzytkownik mial tyle kasy na puszke to czemu nie mial by za szkla wiecej zaplacic
    hehe no to wpadka chłopie

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Swoja droga kilku kolegow sie pytalo, a wszyscy jestesmy ciekawi czym focisz i jakie masz doswiadczenie Ot takie przypomnienie, jakbys zapomnial o naszej ciekawosci
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Warto wspomniec o jeszcze jednej rzeczy - do 5d trzeba dokupic naprawde dobre a co za tym idzie drogie szkło aby miec szeroki kąt i dobra jakosc obrazu,natomiast do aps-c wystarczy tani zoom do 1200 złotych zeby miec ostre jak brzytewka fotki

Strona 53 z 84 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów