Sprzęt --> mój zestaw
fotografia ślubna --> www.slub.e-fotografik.pl
świnoujście --> www.e-swinoujscie.pl
Ale lubicie karmić tego trola, normalnie patrzeć nie można.
Dla mnie aparat doskonały (w sensie puchy) to Nikon D3. Ten skubaniec ma wszystko. Od razu napiszę, że mnie 12 MPx wystarcza i więcej w następcy 5D nie chcę bo się boję pogorszenia jakości.
D3 to jest Mercedes, choć ja wolę Astona Martina![]()
FOTOINKWIZYTOR
Sprzęt --> mój zestaw
szysz.pl wyższości markaIII nikt nie kwestionuje (co nie zmienia faktu, że wielu reporterom 6kl/sek. w zupełności wystarczy) - pora sobie uświadomić, że w klasie cropowych aparatów 40d jest doskonałym wyborem... "wyzywanie" go od pandy, czy tuningowanego poloneza jest nieporozumieniem - takim samym jak krucjata canika przeciwko 5D - po co sie wpisywać w taki styl dysputy - trolowanie?
Pamiętaj, że nie zawsze uzyskasz 5/6 kl/s. Jakie by musiały panować warunki.
To nie jest wazne - wazne jest to, ze 40D jest o niebo lepsza alternatywa pod wzgledem szybkosci niz 5D.
Osobiście uważam że 6 kl/s to bajer który bardzo by się przydał ale jak nie ma to trzeba sobie dawać radę, robie często zdjęcia na meczach i 3kl/s mojej 350D i 400D cz 5D w zupełności mi wystarcza
Ilość klatek na sekundę nie może i z pewnością dla osób które "mają pojęcie" o fotografii nie jest najważniejsze przy wyborze aparatu ponieważ inaczej trzeba się zaopatrzyć w kamerę
Sprzęt --> mój zestaw