Strona 19 z 79 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    Mysle ze najpózniej w marcu doczekamy sie nastepcy 5d - dzis piątki juz raczej nikt normalny nie kupi poniewaz 40d przewyzsza ją pod kazdym wzgledem i jest ponad połowe tańszy Nastepca 5d nie powinien kosztować więcej niż 7-8 tys.
    Obecni wlasciciele piątek mają czego załować oj mają
    zrozum chlopie to ze niektorzy nie maja wyboru i widza wiele zalet w pelnej klatce, jesli walczysz na milimetry w pomieszczeniach (zdjecia indoor) to zrozum to ze pelna klatka to decydujaca sprawa

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Jeju czemu ty nie zrozumiesz i nie pogodzisz się z tym, że 5D bije jakością zdjęć 40D. A i nie widzę w tym nic dziwnego że ktoś teraz kupuję 5D

Domyślnie

Jeju czemu ty nie zrozumiesz i nie pogodzisz się z tym, że 5D bije jakością zdjęć 40D.
    hehe takie bajki to mogles opowiadac dobry rok temu...zapraszam do lektury...
    http://www.luminous-landscape.com/re...-handson.shtml

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

nie znam angielskiego proszę o przetłumaczenie :smile:

Domyślnie

hehe..za grosz honoru - nie potrafisz nawet przyznać się do błędu....no cóż szkoda

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

nie znam bo nigdy mnie nie interesował ten język więc go olałem i nie żałuję

Uzależniony

Domyślnie

Mam jakieś dziwne wrażenie, że canik sobie robi niezłe jaja z kolegów

EDIT: Co racja to racja, trzeba się zachowywać. Sorki.
    Ostatnio edytowane przez lempl ; 04-09-2007 o 19:11

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie no ten wątek na prawdę nadaje się tylko do zamknięcia. Przecież takiego młócenia plew to dawno nie było. Kolega canik wie swoje my swoje i na tym można z powodzeniem zakończyć. Zwłaszcza że widzę pralnię na horyzoncie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

nigdy nie pozwoliłbym sobie na robienie jaj z kolegów forumowiczów - mam swoje zdanie w tym temacie i tyle a że jeszcze jest ono potwierdzone przez znakomitego fotografa z wieloletnim doświadczeniem to chyba nic złego
    I tyle z mojej strony - mysle,że każdy kto przeczyta wątek wyciągnie własne wnioski i kupi aparat dopasowany do swoich potrzeb.

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canik Zobacz posta
    nigdy nie pozwoliłbym sobie na robienie jaj z kolegów forumowiczów - mam swoje zdanie w tym temacie i tyle a że jeszcze jest ono potwierdzone przez znakomitego fotografa z wieloletnim doświadczeniem to chyba nic złego
    I tyle z mojej strony - mysle,że każdy kto przeczyta wątek wyciągnie własne wnioski i kupi aparat dopasowany do swoich potrzeb.

Pozdrawiam
    do swoich potrzeb i na swoja kieszen oraz umiejetnosci)
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Strona 19 z 79 PierwszyPierwszy ... 917181920212969 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów