Jeju czemu ty nie zrozumiesz i nie pogodzisz się z tym, że 5D bije jakością zdjęć 40D. A i nie widzę w tym nic dziwnego że ktoś teraz kupuję 5D
hehe takie bajki to mogles opowiadac dobry rok temu...zapraszam do lektury...Jeju czemu ty nie zrozumiesz i nie pogodzisz się z tym, że 5D bije jakością zdjęć 40D.
http://www.luminous-landscape.com/re...-handson.shtml
nie znam angielskiego proszę o przetłumaczenie :smile:
hehe..za grosz honoru - nie potrafisz nawet przyznać się do błędu....no cóż szkoda![]()
nie znam bo nigdy mnie nie interesował ten język więc go olałem i nie żałuję
Mam jakieś dziwne wrażenie, że canik sobie robi niezłe jaja z kolegów![]()
EDIT: Co racja to racja, trzeba się zachowywać. Sorki.
Ostatnio edytowane przez lempl ; 04-09-2007 o 19:11
Nie no ten wątek na prawdę nadaje się tylko do zamknięcia. Przecież takiego młócenia plew to dawno nie było. Kolega canik wie swoje my swoje i na tym można z powodzeniem zakończyć. Zwłaszcza że widzę pralnię na horyzoncie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nigdy nie pozwoliłbym sobie na robienie jaj z kolegów forumowiczów - mam swoje zdanie w tym temacie i tyle a że jeszcze jest ono potwierdzone przez znakomitego fotografa z wieloletnim doświadczeniem to chyba nic złego
I tyle z mojej strony - mysle,że każdy kto przeczyta wątek wyciągnie własne wnioski i kupi aparat dopasowany do swoich potrzeb.
Pozdrawiam![]()
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl