Witam czy ktoś z was focił plenerek kiedy to Panna młoda jest wyższa o głowę od młodego?
Jeśli tak to wysłucham sugestie
Muszę powiedzieć że Piękna z nich parka ona ok 185cm on ok 170cm.
Witam czy ktoś z was focił plenerek kiedy to Panna młoda jest wyższa o głowę od młodego?
Jeśli tak to wysłucham sugestie
Muszę powiedzieć że Piękna z nich parka ona ok 185cm on ok 170cm.
Jak sie kochają to w czym problem ? Przeciez nie będziesz młodego na drabine stawiałTacy są i tyle . Foć tak by było naturalnie , czyli prawdziwie
![]()
Ile tych centymetrów mówiłeś?![]()
Dzięki
Już wiem -"On u niej na rękach"![]()
Co do miłości to zakochani bez bagażu -Babe czy coś w tym stylu![]()
Szukam jakiegoś pomysłu z jajami![]()
Ja bym wykorzystał to, że jest wyższa
Może sesja z taboretem?Jakieś ładne miejsce, nastrój, przytulaja się, a pan młody stoi na taborecie ;D
Nie wiem czy to z jajami, ale moze panna mloda moglaby przykucnac/przykleknac? Przynajmniej na jednej/dwoch fotkach w ten sposob odwroca sie proporcje ;-)
Dać mu cygaro, kapelusz i niech zagra twardziela, mimo niższego wzrostu.
sorry za OT, ale natychmiast mi się to przypomniało:
http://fraglesi.wordpress.com/2006/1...osiu-mistrzem/
Ja nie wiedze w tym problemu .Skoro sie pobieraja to im różnica nie przeszkadza. A tak na marginesie to ja jestem wyższa od mojego męża i nie mam jakiś szczególnych zdjęć i na wiekszości widac różnicę.
Po za tym w kościele nie będziesz kazał jej klękać przez cały czas albo jemu stać na krześle.
Już mam parę koncepcji
Ale dzięki za sugestie![]()
Co do wzajemnej miłości to pewne.
Na szczęście są ławki,murki,piękna dzika plaża(gdzie nie widac różnic wzrostu,-coś się wymyśli zresztą zawsze robię coś innego kiedy widzę plener i jego okoliczności,wtedy jest najpiękniej.
Sądzę że może to być swego rodzaju atut ta różnica ale zobaczymy
Pozdrawiam Forumowiczów