Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Jak działa LiveView w lustrzance

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W Olympusach chyba jest druga matryca w pryzmacie, która służy do LV. I mnie wydaje się, że to jest lepsze rozwiązanie. Pewnie jest opatentowane i raczej nie będzie go u pozostałych producentów.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JAH-EL Zobacz posta
    Z matrycy - to nie tak samo, jak w kompaktach, czyli ostrość według kryterium najwyższego kontrastu?
    Tak, to jest nawet chyba napisane w materiałach Nikona D300. O, nawet koledze wyżej udało się znaleźć cytat...

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    W Olympusach chyba jest druga matryca w pryzmacie, która służy do LV. I mnie wydaje się, że to jest lepsze rozwiązanie. Pewnie jest opatentowane i raczej nie będzie go u pozostałych producentów.
    Sprytne
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Ale tylko w E-330. W pozostałych jest tak samo jak w mkIII. Co do lepszości to polecam zajrzeć w wizjer tego olka - od razu wiadomo czemu inni tego nie stosują. Do tego dochodzi piekielna komplikacja całego korpusu. Co nie zmienia faktu że rozwiązanie samo w sobie bardzo ciekawe.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów